Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 14.05.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 14.05.21

Дневен хороскоп – петък – 14.05.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Лесно ще приеме промените, които предстоят. Вие сте достатъчно мъдри, за да осъзнаете, че неблагоприятните обстоятелства са преходни. Отделете малко време днес само за себе си и се опитайте да се отпуснете.

Телец – Луната в Близнаци носи неблагоприятна енергия във финансовото поле. Ако използвате знанията и опита си и обърнете внимание на разходите, ще можете да предотвратите по-големи предизвикателства.

Близнаци – Отложете по-трудни ангажименти и започнете нещо по-креативно. Вие сте наясно какво точно трябва да направите. Не е нужно да анализирате прекалено много, но се включете в осъществяването на мечтите си.

Рак – Погледнете назад, някои преживявания крият важни отговори. Не се натоварвайте твърде много с мнението на другите и не бъдете прекалено самокритични към себе си. Ще бъдете малко объркани и стресирани, но вярвайте повече в себе си.

Лъв Бъдете самоинициативни, решителни и смели, защото това е единственият начин да постигнете това, което сте си поставили за цел. Месецът в Близнаци ви носи вдъхновение, за да сбъднете желанията си.

Дева – Вашето непоклатимо отношение може да ви доведе до заблуди и предизвикателни ситуации. Ще бъдете склонни да вземате импулсивни решения, които не са в съответствие с вашия рационален начин на мислене.

Везни – Имате достатъчно смелост да пробиете леда в общуването с партньора си. Луната в Близнаци ви носи положителна енергия и игривост. Очаква ви хубава промяна. Обградете се с позитивни хора, които ви вдъхновяват.

Скорпион – Ще бъдете склонни към емоционална нестабилност и емоциите ви ще преобладават над разума. Помислете внимателно, преди да кажете нещо. Някои от вас ще бъдат изправени на кръстопът.

Стрелец – Очаква ви неблагоприятна ситуация, но грешките и неприятностите ще бъдат маскирани в началото - едва по-късно те ще изплуват на повърхността. Вие сте способни на повече, отколкото си мислите. Внимавайте с решенията.

Козирог – Имате смелостта да прекратите някои отношения, които вече не ви харесват. Начините, по които обикновено общувате, сега могат да станат неподходящи. Намерете алтернативни начини за поддържане на контакт.

Водолей – Изпитвате нуждата да бъдете сами и да помислите за бъдещето си. Починете си и си позволете да се отпуснете. Всеки има нужда от малко време за себе си и сега е удобен момент да се посветите на своето същество.

Риби – Очакват ви семейни проблеми. Луната в Близнаци носи напрежение и е възможно да съжалявате за някои от изречените думи. Няма да можете да установите добра комуникация с членовете на семейството. Бъдете толерантни и готови да слушате.

Съветите на Фортуна

Време за избор и приемане на добре обмислени решения. Много тайни днес могат да станат явни, а казаните думи да се обърнат срещу вас. Не се препоръчва да пребивавате дълго време в шумни тълпи, изобщо избягвайте както колективната работа, така и местата, където има много народ.

Добре е да се общува с по-възрастни роднини, учители, да се прочете мъдра книга. Ден за укрепване на семейните връзки и за занимания с домашните дела. Хубаво е в този ден да се търси прошка, да се оправят грешки, да се търсят загубени вещи. Десет пъти помислете преди да вземете решение.

Луната е на празен ход от 13:52 часа до 04:32 часа на 15 май. Не се препоръчва в това време да купувате или предприемате важни неща.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати