Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 14.12.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 14.12.18

Дневен хороскоп – петък – 14.12.18 - Tribune.bg
Снимка:

Пред вас лежат измамни предложения, перспективи, съблазни, изкушения. Стоите на кръстопът и се чудите по кой път да поемете

Овен – Луната е във вашия мистичен 12 дом и благоприятства скритите дейности. В такъв ден е по-добре да пазите тайните за себе си. Ако някой поиска да му разкриете някоя от тях, отклонете вниманието му с уклончив отговор и с мистериозна усмивка. Вашите недоброжелатели също са активирани, бъдете бдителни.

Телец – Днес не се стремете да излизате на преден план. Самочувствието, отговорностите, задълженията или други фактори ще ви попречат да изразявате ясно мислите си и да издържите до край ролята, която сте поели. Възможно е да проявите прекалена емоционалност.

Близнаци – Добре е да отделите повече внимание на семейните връзки, домашното положение, децата, партньорите. Думите ви ще оказват голямо влияние върху другите хора, така че първо мислете, преди да кажете нещо.

Рак – Днешните събития са динамични. Можете да получите приятелска покана да направите нещо необичайно. Вие сте готови да вдъхнете нов живот на обикновените обстоятелства, мислите нестандартно и вдъхновявате другите да правят същото.

Лъв – Днес приятелските отношения или външната социална дейност могат временно да бъдат пожертвани заради семейните връзки или битовите проблеми. Тези, които си търсят партньори, нека да не са импулсивни и да не предприемат нищо важно.

Дева – Важна роля за вашето самочувствие и настроение днес ще играе общият емоционален фон. За повечето от вас, любовните взаимоотношения ще бъдат напрегнати, затова е по-добре да избягвате близкото общуване.

Везни – Луната сега увеличава вашето самочувствие и общият жизнен тонус. Денят е напрегнат обаче в психологически план. По-добре изберете да го прекарате в средата на близки хора и приятели, избягвайте останалите.

Скорпион – Определен етап от нещо вече завършва и е време да помислите за по-нататъшното развитие на събитията. Може би вашата прекомерна независимост и самодостатъчност ще предизвикат объркване и раздразнение у партньора ви, които трудно ще може да потисне. За свободните от вас ситуацията може да се развие напълно непредсказуемо.

Стрелец – Денят е емоционално наситен. Подходящ момент за символично сбогуване с елементите на миналото. За да бъде щастлив за вас, препоръчва се да се откъснете от външната суета и да мислите повече за духовните, а не за материалните ценности.

Козирог – Днес е по-добре да не поемате никакви инициативи. Ако искате да докажете нещо на някого, правете го по-спокойно и аргументирано. В живота на човек, който ви е скъп, нещо важно ще се случи, но това не значи, че ще иска да го сподели веднага с вас.

Водолей – Спокоен и благоприятен ден, подходящ за вземане на решения относно близкото и далечно бъдеще, поставяне на нови цели и избор на хора, с които ще ги достигнете. Вие сте в състояние днес бързо да се справите с трудните неща и решаването на въпроси.

Риби - Днес повечето от вас ще бъдат пасивни, но това сега не е проблем. Докато сте в пауза, позволете си да помечтаете, да се потопите в света на виртуалната реалност, в света киното или музиката или романтичните преживявания. Така ще получите стабилен източник на вдъхновение.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Пред вас лежат измамни предложения, перспективи, съблазни, изкушения. Стоите на кръстопът и се чудите по кой път да поемете. Желанията ви са твърде силни и твърде много. Може самата ситуация да ви постави пред избор. От няколко съблазнителни възможности и варианти трябва да изберете една. Сега можете да направите окончателният избор. Така или иначе с времето ще трябва да пак да избирате. Изборът може да касае въпросът как да прекарате почивните дни или отпускът, празниците, как да похарчите малко пари за удоволствие. Впрочем с вземане на решението не бързайте. Имате още време да помислите. Възползвайте се от това, за да вземете най-правилното решение.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати