Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 15.01.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 15.01.21

Дневен хороскоп – петък – 15.01.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Поради изобилието от дреболии ще бъде трудно да се концентрирате върху основните си задачи. Луната е в благоприятно положение за вас, така че атмосферата на деня обещава да бъде романтична. 

Телец – За да можете да използвате възможно най-конструктивно възможностите на деня, необходимо е да се контролират емоциите, като не допускате да зависите прекомерно от настроението, прищевките си или навиците си.

Близнаци – Днешният ден ще ви направи мечтателни. Без друго не подхожда за сериозна работа. Имате обаче и реални ангажименти, които не можете да избегнете. Ако имате възможност да почивате, отделете достатъчно време за това.

Рак – Може да се чувствате несигурни, но интуицията ще ви подскаже как да действате. За любовта денят е противоречив. Ще бъдете доста капризни и непоследователни и това може да повлияе върху отношенията.

Лъв – Не се старайте да бъдете център на всеобщото внимание, днес това не е необходимо изобщо. Не разчитайте на случайността, а само на себе си. Прекарайте вечерта в тиха и спокойна атмосфера, което ще ви помогне да се възстановите много по-добре.

Дева – Денят обещава да бъде позитивен и благоприятен, поне докато някои непредвидени обстоятелства не ви принудят да действате по ирационален начин, разпилявайки собствените си ресурси на различни посоки.

Везни – Може да възникват днес препятствия, но те ще са малки и лесно преодолими. По отношение на личния живот, благодарение на общителността и доброжелателността си, няма да ви липсва внимание от страна на противоположния пол.                                                                                  

Скорпион – На работа все още може да се сблъсквате с определени трудности. Ако се поддадете на емоциите, рискувате да допуснете сериозни грешки, казвайки или правейки нещо, за което по-късно ще съжалявате. 

Стрелец – Вие сте пълни с енергия и жизненост от една страна, но от друга изглежда лесно се дразните и влияете от поведението на другите. Опитайте се да постигнете вътрешно равновесие. Стремете се да се занимавате с дейности, които ви харесват, и се опитайте да контролирате нрава си.

Козирог – Денят има пасивна енергия и не е подходящ за важни неща. Днес се чувствате доста затворени в себе си и нямате настроение за почти нищо. Но скоро ще възвърнете енергията и динамиката си.

Водолей – Денят ви носи вдъхновение, защото Луната е във вашия знак. Привличате другите със своя чар и обаяние. Можете да бъдете в центъра на вниманието без никакви усилия. Неочаквана ситуация ще ви донесе малко радост.

Риби – Може да се почувствате малко объркани и да се съмнявате в някои свои действия. Нещата скоро стават ясни и това ще ви позволи да се чувствате по-уверени в себе си и да сте сигурни, че сте постъпили правилно.

Съветите на Фортуна

Луната се движи на празен ход през целия ден до 00:18 часа на 16 януари. През целия този интервал не купувайте и не предприемайте нищо важно.

Ден за пасивност и уединение. Прекарайте повече време в почивка.  Ако можете, хубаво е да спите малко по-дълго. Време за избор и приемане на добре обмислени решения. Много тайни днес могат да станат явни, а казаните думи да се обърнат срещу вас. Избягвайте както колективната работа, така и местата, където има много народ.

Добре е да се общува с по-възрастни роднини, учители, да се прочете мъдра книга. Ден за укрепване на семейните връзки и за занимания с домашните дела. Хубаво е в този ден да се потърси прошка, да се оправят грешки, да се търсят загубени вещи. Десет пъти помислете преди да вземете решение. Първата половина на деня е по-благоприятна. Носи душевно равновесие. Втората половина затормозява позитивните тенденции и само чрез прояви на дипломатичност и добронамереност може да се избегнат конфликтите.                                                                                         


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати