Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 15.02.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 15.02.19

Дневен хороскоп – петък – 15.02.19 - Tribune.bg
Снимка:

На този ден трябва да се заемете с такава работа, която изисква концентрация и внимание

Овен – Днешният ден ще изисква много сили от вас. Ако предните дни сте били уморени, трудно ще ви е сега. Първото нещо, за което трябва да сте готови, е за промените в настроението на хората около вас. Вие също ще имате някои отклонения, но поради присъщата ви стабилност, те няма да бъдат твърде забележими.

Телец – Като цяло денят за Телец е благоприятен и не носи отрицателни изненади, но никой не е имунизиран срещу това все пак. Случайно подхвърлена дума може да ви нарани много. Това се отнася както за работата, така и за личните взаимоотношения.

Близнаци – Денят не може да се определи като лесен за всички. Ще е характерна лесна смяна в настроенията, непредсказуемост в поведението, проява на импулсивност в някои моменти. Направете план за действие и го следвайте стриктно.

Рак –Денят за Раците ще бъде пълен с изненади, добре, че повечето от тях ще бъдат положителни. Не предприемайте стъпки назад и не спирайте, не позволявайте на другите да ви разколебаят.

Лъв – Денят ще премине за вас положително, но се пригответе за всеки случай за изненади. Действайте според обстоятелствата и слушайте интуицията си, не пренебрегвайте знаците, които съдбата ви изпраща. Не се претоварвайте - това може да доведе до здравословни проблеми.

Дева – Повечето от вас ще бъдат стабилни днес, но някои Деви все пак ще се поддадат на импулсивността си. Ще бъдете непредсказуеми в емоциите. Може да промените мнението си относно нещо или да се оставите да ви обхванат съмнения.

Везни –Днешният ден за мнозина ще бъде изпитателен. Съдбата може да ви подложи на тест за издръжливост. Не пропилявайте енергията си напразно днес. За целта е добре да планирате още сутринта работата си и да не се отклонявате от предначертаното.

Скорпион – Денят е благоприятен за повечето от вас. Усещате прилив на сили и вътрешна енергия. Добър момент да преосмислите отношението си към живота, да анализирате свършената работа и да поправите грешките направени във времето, тогава всичко ще върви като по масло.

Стрелец – Подгответе се за възможностите, които ще ви подари този ден. Имате добър запас от енергия. Решете как ще я използвате. На онези, които вместо активност изберат да са пасивни, Луната може да създава проблеми в бъдеще.

Козирог – Този ден е благоприятен за вас. Ще имате изблик на енергия, която трябва да използвате конструктивно. Не се опитвайте да постигнете всичко наведнъж. Този период е по-скоро, за да даде допълнителен тласък на действията ви, а не да получите незабавен резултат.

Водолей – Днес Луната е настроена доста благодушно към вас, но ако види, че се появят у вас съмнения или не използвате енергията, която ви се дава в този ден, а злоупотребявате с нея, тя може да промени благоразположението си в гняв и ще ви донесе неприятности през втората половина на лунния месец.

Риби – Денят е непредсказуем и може да ви постави пред задънена улица. За ново начало не е подходящо. Не забравяйте, че се приближава средата на лунния месец, което означава, че е твърде късно да бързате и да се опитвате да започнете нещо от нулата. Завършете започнатото.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес е хубав ден.  Планетите имат хубави аспекти. Луната дава на всички зодиакални знаци максимална енергия. На този ден е идеално да се изпълнят всички задачи, които могат да бъдат завършени докрай само с един замах - днес има достатъчно сила и енергия за всичко. В същото време трябва да контролирате собствените си сили - да не ги разпилявате, да ги насочите към добре дефинирани, конкретни дела и действия. Сега не е най-доброто време за изясняване на отношенията, за съмнения.

На този ден трябва да се заемете с такава работа, която изисква концентрация и внимание. Без значение колко труден е проектът - можете да се справите с него. Проявете сериозно отношение към всеки, дори и най-малкия детайл. Добре е да прекарате повече време със семейството си. Не се отказвайте от това желание - грижата за близките е не по-малко важна от всичко останало.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети