Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 15.03.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 15.03.19

Дневен хороскоп – петък – 15.03.19 - Tribune.bg
Снимка:

15, 16 март: Енергийно неутралните дни. Най-добре да ги посветите на хармонизиране на взаимоотношенията и обкръжението си

Овен – Денят разкрива добри възможности. Бъдете тактични и внимателни не само по отношение на хората, на които държите, но и на всички останали. Така ще избегнете и всякакви недоразумения помежду си.

Телец – Може би имате натрупана много работа, за която отдавна не ви е достигало време. Сега вече може да се разделите с нея. В отношенията с любимия човек поемете организирането на съвместната почивка за уикенда, но едва през втората половина на деня.

Близнаци – Не е изключено да срещнете известни затруднения в общуването през днешния ден. Сблъсък между различни идеи и мнения може да направи изнервяща обстановката за вас. Внимавайте, ако провеждате важни преговори.

Рак – Днес ще можете да се занимавате с домашните си проблеми и даже ще намерите разрешение на някои въпроси. Домашната работа най-много ще ви спори. През първата половина на деня е подходящо да се освободите се от всичко излишно.

Лъв – Ако имате да обсъждате важни въпроси, това трябва да стане в спокойна обстановка. Благоприятно е за участие в светския живот. Можете да си позволите малко разточителство за лично удоволствие.

Дева – Благоприятна дейност днес е тази, свързана с благоустройство на бита, ремонти, размествания. Домашната работа ще внесе успокоение в душата ви, а резултатите ще ви направят напълно доволни.

Везни – До обяд не е подходящ момент да изяснявате отношения. Може да реагирате по-емоционално на обстоятелствата, отколкото обикновено и сте в състояние в разгара на конфликта да наговорите много излишни неща. Следобед нещата започват да се уталожват.

Скорпион – Не зацикляйте върху проблемите и се постарайте да намерите конструктивно проявление на натрупаната енергия. Заемете се, ако трябва с някакви по-активни действия. Или идете на фитнес.

Стрелец – Жизненият ви потенциал постепенно нараства. Денят предразполага към материализация на позитивните мисли и нагласи. Вашата предвидливост и смелост в решенията ще увеличат шансовете ви за успех.

Козирог – До обяд не предприемайте нищо важно. Следобеда засилете трудовата си дейност, за да наваксате пропуснатото. Нямате време за губене в излишни разговори и обяснения. Предпочитате да слагате извън скобите всичко, което разваля доброто ви настроение.

Водолей – Днес трябва да бъдете много внимателни. Обърнете повече внимание на текущите въпроси. Главната опасност за вас сега се състои в неправилното вземане на решение и неправилни действия.

Риби – Днес потърсете отново себе си. Уединението ще ви помогне. Отделете си достатъчно внимание, поглезете се, намерете си развлечение, докато се почувствате отново добре. Подарете си сами този ден!

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

15, 16 март: Енергийно неутралните дни. Най-добре да ги посветите на хармонизиране на взаимоотношенията и обкръжението си. Необходимо е да се погрижите за благосъстоянието на душата си и за духовната хармония на близките. В такива дни е по-добре да се направи нещо, което може да донесе морално удовлетворение и да ви освободи от тревожно страдание.

Влиянието на Луната в знак Рак ще бъде особено интензивно и дълбоко: силно засяга емоционалното състояние на човек. Подчинен на лунното ръководство, той изостря целия спектър от разнообразни емоции - от най-възвишените и животворни до крайно потиснатите и отрицателни. Сега се предоставя на хората отлична възможност да разберат вътрешния си „аз”, като наблюдават емоциите си. Това е време за проявлението на тези чувства, които човек отдавна е потиснал в себе си. Подходящо време, което трябва да отделим за занимания със семейството, дома и за грижи за близките хора.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети