Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 15.05.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 15.05.20

Дневен хороскоп – петък – 15.05.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овладейте импулсивните или натрапчиви желания

Овен - Жизнените сили на мъжката половина са достатъчно високи. Интуитивните възможности, сексуалната харизма, лидерските умения се издигат до върха на възможното, но бъдете внимателни - по пътя си може да срещнете трудности поради завист.

Телец - Самите вие, а и тези, с които ви се налага да комуникирате, не сте предразположени към никакви компромиси, до колкото възможностите за това са вече изпуснати. Без значение каква е ситуацията, едва ли днес ще изглежда толкова привлекателна.

Близнаци - Поддържайте контакти с хора, които са полезни за вас. Това може да ви помогне много. С малко хитрост можете да подсилите позициите си. Не пренебрегвайте с лека ръка съветите на другите. Във всяко предложение има резон.

Рак - Постарайте се да не се увличате и да не драматизирате излишно създадената ситуация. Всички затруднения, които възникват, ще се окажат незначителни, макар да предизвикват раздразнението ви.

Лъв - Бъдете по-снизходителни към останалите и щадете техните чувства. Към човека, който ви е скъп, засвидетелствайте повече внимание. Дори най-скромният ви жест ще подобри и заздрави отношенията ви.

Дева - Някои събития и взаимоотношения ще носят възбуждащ и стимулиращ характер. Партньорството, сътрудничеството, дипломатическите маневри могат да бъдат успешни, но има и вероятност въпреки цялото ви старание да не протекат съвсем гладко.

Везни - Днес ще бъдете заредени с двойна порция енергия. Повечето от вас ще бъдат потърсени за помощ и вие най-добросъвестно ще се отзовете на чуждите проблеми. Обективно анализирайте всяка ситуация.

Скорпион - Изтеглили сте добри карти за деня, въпреки всичко не разчитайте само на това. Бъдете много внимателни и предпазливи. В службата могат да възникнат проблеми. Някои колеги са настроени критично към вас.

Стрелец - Потребността ви от изява на собственото Аз, може да ви подбуди да демонстрирате достойнствата си на показ. Чувството ви за хармония ще бъде загубено в този ден. Изтънчеността и елегантността ви могат да отстъпят място на по-грубите обноски.

Козирог - Структурите, традициите и други фактори, върху които изграждате вашата работа и живот, могат съществено да се променят или напълно да се преобразят под въздействието на настоящите условия.

Водолей - Днес има тенденция за пречки, които ще трябва да преодолявате. Опитът на някои да се вземат на сериозно или да преувеличават своята значимост ще предизвика ответна реакция у тези, които имат повече власт и влияние над вас.

Риби - Въпреки че последствията от сегашните обстоятелства може в края на краищата да станат ваша лична работа, повечето връзки, идеи и методи, с които трябва да се справяте в този период, ще касаят повече социалните въпроси и обществените дейности.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят носи силен енергиен заряд. Бъдете активни и действени във външен план, а вътрешно запазете спокойствие. Старайте се да не допускате грешки. За предпочитане е по-малко да общувате и въобще се въздържайте от бизнес дела. Добре е да се запази състоянието на вътрешна концентрация. Да се избягват рискове и авантюри.

Днес може да имате усещането за загуби и че нещата се случват не по ваша воля. Общуването с други хора не носи особена полза сега. Може да ви се стори, че хората сами създават спорове, конфликти и провокират скандали. Не бива да се гневите. От интимност също е желателно да се въздържате.

Ден за покаяние и прошка. Добре е да се прави очистване на дома на всички равнища - от чистене, изхвърляне на старото и ненужното до магически ритуали. Ден за пост и въздържание от месна храна.

Овладейте импулсивните или натрапчиви желания. Те само ще източат енергията ви. Духовността трябва да излезе на преден план.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети