Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 15.05.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 15.05.20

Снимка:

Овладейте импулсивните или натрапчиви желания

Овен - Жизнените сили на мъжката половина са достатъчно високи. Интуитивните възможности, сексуалната харизма, лидерските умения се издигат до върха на възможното, но бъдете внимателни - по пътя си може да срещнете трудности поради завист.

Телец - Самите вие, а и тези, с които ви се налага да комуникирате, не сте предразположени към никакви компромиси, до колкото възможностите за това са вече изпуснати. Без значение каква е ситуацията, едва ли днес ще изглежда толкова привлекателна.

Близнаци - Поддържайте контакти с хора, които са полезни за вас. Това може да ви помогне много. С малко хитрост можете да подсилите позициите си. Не пренебрегвайте с лека ръка съветите на другите. Във всяко предложение има резон.

Рак - Постарайте се да не се увличате и да не драматизирате излишно създадената ситуация. Всички затруднения, които възникват, ще се окажат незначителни, макар да предизвикват раздразнението ви.

Лъв - Бъдете по-снизходителни към останалите и щадете техните чувства. Към човека, който ви е скъп, засвидетелствайте повече внимание. Дори най-скромният ви жест ще подобри и заздрави отношенията ви.

Дева - Някои събития и взаимоотношения ще носят възбуждащ и стимулиращ характер. Партньорството, сътрудничеството, дипломатическите маневри могат да бъдат успешни, но има и вероятност въпреки цялото ви старание да не протекат съвсем гладко.

Везни - Днес ще бъдете заредени с двойна порция енергия. Повечето от вас ще бъдат потърсени за помощ и вие най-добросъвестно ще се отзовете на чуждите проблеми. Обективно анализирайте всяка ситуация.

Скорпион - Изтеглили сте добри карти за деня, въпреки всичко не разчитайте само на това. Бъдете много внимателни и предпазливи. В службата могат да възникнат проблеми. Някои колеги са настроени критично към вас.

Стрелец - Потребността ви от изява на собственото Аз, може да ви подбуди да демонстрирате достойнствата си на показ. Чувството ви за хармония ще бъде загубено в този ден. Изтънчеността и елегантността ви могат да отстъпят място на по-грубите обноски.

Козирог - Структурите, традициите и други фактори, върху които изграждате вашата работа и живот, могат съществено да се променят или напълно да се преобразят под въздействието на настоящите условия.

Водолей - Днес има тенденция за пречки, които ще трябва да преодолявате. Опитът на някои да се вземат на сериозно или да преувеличават своята значимост ще предизвика ответна реакция у тези, които имат повече власт и влияние над вас.

Риби - Въпреки че последствията от сегашните обстоятелства може в края на краищата да станат ваша лична работа, повечето връзки, идеи и методи, с които трябва да се справяте в този период, ще касаят повече социалните въпроси и обществените дейности.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят носи силен енергиен заряд. Бъдете активни и действени във външен план, а вътрешно запазете спокойствие. Старайте се да не допускате грешки. За предпочитане е по-малко да общувате и въобще се въздържайте от бизнес дела. Добре е да се запази състоянието на вътрешна концентрация. Да се избягват рискове и авантюри.

Днес може да имате усещането за загуби и че нещата се случват не по ваша воля. Общуването с други хора не носи особена полза сега. Може да ви се стори, че хората сами създават спорове, конфликти и провокират скандали. Не бива да се гневите. От интимност също е желателно да се въздържате.

Ден за покаяние и прошка. Добре е да се прави очистване на дома на всички равнища - от чистене, изхвърляне на старото и ненужното до магически ритуали. Ден за пост и въздържание от месна храна.

Овладейте импулсивните или натрапчиви желания. Те само ще източат енергията ви. Духовността трябва да излезе на преден план.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още