Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 15.10.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 15.10.21

Дневен хороскоп – петък – 15.10.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Прекомерната активност може да доведе до преумора, но фитнес упражненията ще са от голяма полза. Добре е временно да забравите за всички проблеми. Енергията на деня ще ви помогне да се справите със своите преживявания. 

Телец – Луната носи съзерцателно настроение, желание да се дистанцирате от света. Спокойно можете да се поглезите малко, например с един отпускащ масаж или нещо друго. Отдайте се на приятни занимания.

Близнаци – Вашият хороскоп препоръчва да направите кратка почивка в работата. Не преследвайте успехи и печалба, вашето спокойствие е много по-важно от всички останали неща. Енергията на деня благоприятства релаксация, дава усещане за мир и спокойствие.

Рак – Енергията на деня е нестабилна, затова избягвайте да присъствате на шумни и многолюдни места.  Няма да има ярки събития и големи победи. Растящата Луна насърчава взаимното разбирателство с хората. Простичко изразете своите желания към любимия човек. 

Лъв –Днес е проблемно време и за предпочитане да се въздържате от нови инициативи. Прекарайте известно време в тишина и спокойствие, така че нищо да не разсейва мислите ви. Най-добре да не се намесвате в естествения ход на събитията. 

Дева – Всичко, което се случва днес, не е случайно. Интуицията ви е засилена. Звездите съветват да не се опитвате да пришпорвате нещата, а да оставите всичко на естественият поток от събития да диктува следващата ви стъпка.

Везни – Днес ще бъдете по-емоционални от обикновено, което може да усложни деня ви повече, тъй като лесно ще реагирате на всеки дразнител. Трудно ще ви се отдават опитите да се прикриете или да се сдържате. Интуицията ви се засилва и е чудесно време да се свържете с висшето си „Аз”.

Скорпион – Необходимо ви е да направите живота си по-колоритен, да намерите нови източници на вдъхновение, да внесете нотка на неопределеност в обичайната обстановка – да  оставите всичко да работи за вас. Чудесен момент за флиртуване.

Стрелец – Ако е възможно, избягвайте да обсъждате онези проблеми, които са ви неприятни. Настройте се за добра и спокойна вечер, прекарайте я в удобна за себе си среда: използвайте всички възможности за възстановяване на умствените сили.

Козирог – Луната ще помогне да нулирате натрупания негатив и да погледнете по-новому на всичко, което се случва.  Не изкушавайте съдбата с необмислени действия. Не бързайте с нещата, просто изчакайте и времето ще постави всичко на мястото. 

Водолей – Някои ще излязат с нови и иновативни предложения за дадена задача, проект или проблем.  Романтична среща или с приятели ще ви зарадва много. Не е изключено да получите неочакван подарък, приятна изненада или специално внимание.

Риби – За да постигнете целите си, са нужни благоразумие, самодисциплина и търпение. Звездите ви съветват да не оставяте личните си дела настрана, за да задоволявате нечии други прищевки и желания. В личен план може да се наложи да направите компромиси, за да постигнете хармония.

Съветите на Фортуна

Мистериозен ден, надарен с мощна универсална енергия. Има голяма вероятност да срещнете нещо мистериозно, непознато, отвъдно. Загадките могат да ви чакат на всеки етап от живота, във всяка ситуация. Погледнете по-отблизо онези, които ще ви заобиколят на този ден. Може би ще успеете да разгадаете някоя стара тайна или да си отговорите на въпрос, който ви измъчва от дълго време. Денят е подходящ за езотерични практики, превръщайки всякакви желания в реалност с помощта на магически ритуали, йога, създаване на амулети, талисмани.

Вашето подсъзнание няма да функционира както обикновено, а в напълно различен, необичаен режим, който ви позволява да получавате интересуващата ви информация понякога по необичаен начин. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети