Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 15.11.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 15.11.19

Дневен хороскоп – петък – 15.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Денят ви може да е изморителен, но вие ще сте доволни от постигнатите резултати.  Общуването с близки днес изисква специална деликатност. Затова се въздържайте от коментари, които могат да бъдат изтълкувани погрешно и нееднозначни шеги.

Телец – Бъдете по-общителни, тогава ще бъде по-лесно да се справите с текущите задачи, да потърсите информация или помощници, да се измъкнете от трудни ситуации. Понастоящем се препоръчва да се съсредоточите върху рутинните въпроси и да не бързате да вземате отговорни решения.

Близнаци –Съсредоточете се върху това, което сте планирали. Ако се фокусирате върху работата си, можете да постигнете добри успехи. Не следвайте мимолетните желания, преценете възможните последици от всяка стъпка, която предприемате. 

Рак – Ползотворен ден. Днес изцяло ще бъдете  устремени към осъществяване на своите плановете и замисли. Намирате се в прекрасна форма, което ще ви помогне по-лесно да решите личните си проблеми.

Лъв – Не само бързо ще можете да постигнете важните цели, но и да се справите с малките неща, които се нуждаят от внимание. Възможен е конфликт с някой, с който не можете да постигнете съгласие по някои спорни въпроси.

Дева – Ще ви изглежда, че тези около вас специално ви провокират и дисбалансират, но това не е точно така. Те просто не разбират думите, мислите и постъпките ви. Ако искате да обсъдите някои важни въпроси, бъдете готови за дълги обяснения. 

Везни – Гледате много напред в бъдещето, но рискувате да загубите от поглед какво е важно в момента. Ако нямате достатъчно самочувствие, ще ви подкрепят вашите приятели. Благоприятно за общуване и размяна на мнения и идеи.

Скорпион – Вашата жизнена енергия е в неустойчиво състояние, следете си кръвното налягане. Избягвайте да давате съвети и мнения на останалите, особено ако не са ви поискани. Може да срещнете изпитания в отношенията с близките, както и сексуални трудности.

Стрелец – Ден на висока делова активност, така че се съсредоточете изцяло върху работата си. Влиянието на положителните тенденции в сферата на личните отношения е много силно, възможен е значителен напредък в тази сфера.

Козирог – Днес вероятно ще има ситуации, свързани с голямо нервно напрежение и безпокойство. Основните трудности са свързани с взаимоотношенията с членовете на семейството, решаването на домашните проблеми.

Водолей – Денят може да се окаже доста труден. Особено за онези, които са свикнали бързо да постигат успехи. Ще е необходимо повече търпение и упоритост, за да постигнете желаното. Трябва да променяте плановете си в движение.

Риби – Спокоен ден. Не бързайте с решенията и заключенията. Изпълнявайки обичайните си задължения, старайте се да общувате с позитивни хора, тогава и вашето самочувствие ще бъде по-високо.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Енергиите са много променливи и в много от случаите те определят нашето поведение и реакциите на ставащото. Необходимо е да се избягват спорове, да не се засягат чувствата на другите хора. Най-добрата форма на общуване е компромисът. Следете какво говорите. Днес е недопустима дори най-неволната лъжа. Нужно е да се съблюдава тактичност, търпение и доброжелателност.

Сега е най-подходящо за прояви на щедрост и алтруизъм, за благотворителност, за правене на подаръци. Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи.  Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат последствия в бъдеще. Бъдете внимателни към отправените ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения.

Днес са актуални поговорките: „Седем пъти премери, един път отрежи” и „ Всичко, което не ни убива, ни прави по-силни”. Възможни са натравяния, травми, напрежение на работното място или у дома. Избягвайте места, където има много хора. Не давайте и не вземайте заеми.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп