Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 16.04.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 16.04.21

Дневен хороскоп – петък – 16.04.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес имате зелена светлина за разширяване на бизнес плановете. Дава ви се максимална възможност да удължите стълбата по пътя си към звездите. Но с това идва и по-голямата отговорност.

Телец – Няма нужда да бъдете обременени с някакви лоши предчувствия. Имате нужда от емоционална подкрепа. Избягвайте да говорите за неща, които представляват потенциален риск за вашите дела и финансови интереси.

Близнаци – Луната във вашия знак ви прави по-емоционални от обикновено. Не губете самоконтрол. Трябва да действате внимателно, да не правите или да кажете нещо, за което по-късно бихте могли да съжалявате. 

Рак – Вашите думи означават много повече за другите, отколкото си мислите. С дума можете както да нараните, така и да излекувате. Ето защо е по-важно от всякога да се въздържате от груб език и критика. Ако има нужда да обсъдите неприятна тема с някой близък, бъдете дипломатични. 

Лъв – Ако чувствата ви са в съответствие с гласа на разума, действайте според съвестта си. Няма причина да се чувствате виновни. Впечатлението, което имате за един човек, ще бъде затвърдено от действията му. 

Дева – Чувствате се малко несигурни. Поставете си нови цели, обмислете вариантите за бъдещето, намерете най-добрия път към тях и започнете да действате. Мнозина ще се изнервят заради дреболии, реагират твърде емоционално на думите на околните и на най-обикновените ситуации.

Везни – Ако сте загрижени за проблем, потърсете съвет от доверен човек. Може да ви се струва, че вече сте изпробвали всички начини за решаването му и не виждате изход, но погледът отвън може да осигури необходимата яснота. Може би ще получите не само ценни съвети, но и помощ.

Скорпион – Не очаквайте нещата да се променят сами по себе си. Трябва да вземете нещата в свои ръце, ако искате да ги оформите както искате. С увереност и позитивно отношение можете да направите необходимите промени.

Стрелец – Разгледайте внимателно различните предложения, защото може да има скрити капани. Личният ви живот е наред, така че не се фокусирайте върху дребни подробности, тъй като това ще доведе само до спорове. По-добре обърнете повече внимание на партньора си.

Козирог – Днес сте в революционно настроение и това, съчетано с планетарния фон, ви дава необходимия тласък за извършване на необходимите промени, които ще трансформират живота ви към по-добро.

Водолей На хоризонта се очертава подобрение. Спокойни сте и съсредоточени, и можете да се справите с всичко, без паника или безпокойство. Нещата се развиват добре в личния ви живот и това ви прави щастливи.

Риби – Днес се чувствате доста емоционални и стресирани и това изглежда пречи на правилната ви преценка. Не можете да видите нещата такива, каквито са, собственият ви ум преувеличава проблемите. Понастоящем всяко ваше движение е от значение.                                                     

Съветите на Фортуна

Днес могат да се започват нови дела. Добре е също да се посвети денят на самоусъвършенстване. Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневните дела, а как именно, ще решите сами. Не натоварвайте мисълта си с житейски грижи. Повече време отделете за почивка, за общуване с близки и приятели.

Спокоен и мирен ден за получаване на любов и благодат. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци.  Да не се нарушава меката атмосфера на деня с битови скандали и разправии. Внимавайте да не изпускате нервите си. Бъдете сдържани, търпеливи, умерени, спокойни, не се поддавайте на провокации. Не е добре да се изразява недоволство от каквото и да е. Трябва да се забравят всички обиди.                                                                                                                                                                                                                                                        


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати