Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 16.07.2021

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 16.07.2021

Дневен хороскоп – петък – 16.07.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Събитията се развиват бързо и ще трябва да вземате бързи решения. Понякога не е лесно да се намери общ език с другите. Ще са ви необходими много търпение и деликатност, за да се преодолеят недоразуменията и да се подобрят взаимоотношенията.

Телец – На фона на общия предсказуем ход на събитията са възможни моменти на нестабилност и периоди на колебание и двойственост. Скоро ще се увеличи влиянието на положителните тенденции, ще стане по-лесно постигането на поставените цели.

Близнаци – Няма да имате и минута, за да се отегчите. Трябва да се свърши много работа. Вашето бързане и невнимание, свойствени днес за вас,  може да ви създадат проблеми. Финансовата страна на нещата ще играе важна роля в днешния ден.

Рак – Това, което сте си мислели, че искате, може да се окаже различно от това, което е. Теренът е хлъзгав и ще откриете, че не е толкова лесно да получите това, което желаете. Бъдете готови да обърнете гръб на планове, които не се получават, както очаквате.

Лъв – Вие много добре знаете, че трябва да запазите спокойствие, но в някои моменти емоциите ви стават доста силни и трудни за овладяване. Понякога действията на близки хора ви карат да се ядосвате и да кипвате, но има начини да се избегнат кавгите.

Дева – Днес е възможно да изпитате спад на жизнения тонус и вдъхновението. Избягвайте да подписвате документи, но внимавайте и при работа с такива, както и при опериране с финансови средства. Неприятна случка или инцидент могат да развалят настроението ви.

Везни – Ще вземете правилните решения, ако не бързате и отделите достатъчно време, за да проучите всички подробности. Приятелските и любовните срещи ще са успешни и ще ви заредят с много положителни емоции.

Скорпион – Може да не запазите търпение на работното място. Затова се препоръчва стриктно да избягвате излишните спорове. Ще се почувствате малко нервни. Възможно е също да попаднете на неблагоприятно стечение на обстоятелствата.

Стрелец – Днес не се отклонявайте от стандартната програма за действие и следвайте правилото „време за работа, време за забавление и почивка“. Можете да разнообразявате живота си с интересни неща, да слушате любимата си музика или да гледате филми, но в началото е по-добре първо да свършите основните неща.

Козирог – Днес не е подходящо време за преговори, за общуване. Зад всичко се крият рискове. Добре преосмислете новите си идеи, дори на пръв поглед да ви изглеждат идеални. На практика всичко може да се получи.

Водолей – Днес ще се изостри интуицията ви, а чувствителността ще се увеличи няколко пъти. Тънкият ви усет ще позволи на по-голямата част от вас да уловите с „шестото си чувство“ най-невидимите нюанси в света около вас. Духовният пласт на живота може да стане по-важен от материалния.

Риби – Днес звездите ви съветват да включите към всяка ваша работа такива мощни инструменти като интуиция и въображение. Насочени правилно, тези качества ще ви позволят да почувствате истинската ситуация и следователно да изберете най-правилната тактика и по-краткия път към целта.

Съветите на Фортуна

Денят не е от най-лесните. Съответства на стихията на огъня и на преображението. Характерно за деня е емоционалната нестабилност, безпричинна смяна в настроенията. Нежелателно е да се сърдите и да нервничите. Старайте се да останете спокойни и да се отнасяте с разумна доза ирония към събитията. Трябва да сте гъвкави и да не се съпротивлявате на промените, в противен случай могат да възникнат усложнения.

Днес е благоприятно да се отървете от всичко, което е старо и излишно: да се покаете, да се освободите от греховете, да простите, да пуснете старото, да кажете сбогом на онова, което остава назад. Добре е да се освободите от неприятни спомени. Ако сте уморени от някои неприятни взаимоотношения и искате да се отървете, сега е точното време да го направите. Същото важи и за нещастната любов. Освободете сърцето си от този човек и разчистете пътя пред себе си, за да може да привлечете вашата истинска половинка в живота. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати