Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 16.08.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 16.08.19

Дневен хороскоп – петък – 16.08.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Околните няма да оправдаят вашите очаквания и техните постъпки могат да ви разочароват. Хора, които преди това са ви подкрепяли, сега ще са склонни да защитят собствената си позиция.

Телец – Не си заслужава да се опитвате да свършите цялата работа, която шефовете ви непрекъснато ви подават. Такива действия ще доведат по-скоро до нулев резултат. Вие изразходвате много енергия било за спорове, било за изясняване на отношения.

Близнаци – Днес може да постигнете много, но трябва правилно да разпределите своите сили и възможности. Далеч не всичко ще ви се отдава с лекота, но в някои ситуации е необходимо да покажете постоянство, а в други е по-добре да се оттеглите.

Рак – Вие добре разбирате, че трябва да запазите спокойствие, но в някои моменти емоциите ви стават доста силни и трудни за овладяване. Понякога действията на близки хора ви карат да се ядосвате и да се притеснявате, но все още могат да се избегнат кавгите.

Лъв – Не се страхувате нито от трудности, нито от неблагоприятни обстоятелства, нито от силни противници. Наистина имате шанс за победа. Ще вземете правилните решения, ако не бързате и отделите достатъчно време, за да проучите ситуацията подробно.

Дева – През деня не е изключено да имате малки затруднения или плановете ви да трябва да се променят поради някои обстоятелства. По-късно ситуацията ще се промени към по-добро. Ще има възможност да се подредят нещата по правилния начин.

Везни – Денят не е лош. Старайте се да се движите по пътя на най-малкото съпротивление. Днес можете да си позволите да се отпуснете и да прекарате време с приятелите си, да се забавлявате и да не се лишавате от нищо.

Скорпион – Днес може да има успешни съвпадения. Възползвайте се от благоприятната комбинация на обстоятелствата, за да осъществите това, което сте си наумили. Вероятни са неочаквани посещения, обаждания или срещи.

Стрелец – Денят ще премине добре за повечето от вас. Близък човек или приятели могат да ви зарадват с приятна изненада или неочакван подарък. Ще се отвори възможност да посетите някои интересни места, както и да направите добри покупки.

Козирог – Денят ще бъде благоприятен и ще донесе положителни емоции на мнозина. Той е подходящ за обсъждане на важни семейни въпроси. Често вашите смели експерименти са успешни. Обичайните дела навяват скука.

Водолей – Не бързайте да вземате решения. Вероятността да сгрешите е голяма, освен това залагате твърде много. С хора, които малко познавате, трябва да сте нащрек, защото те могат да се опитат да ви използват за свои собствени интереси.

Риби – Денят ще премине добре, ако отделите внимание на когото трябва. В никакъв случай не се претоварвайте с работа. Дори сравнително леката физическа работа днес може да се окаже особено уморителна, защото не сте в най-добрата си форма.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес трябва да се стремим към хармония със себе си и света около нас. Затова е добре да се настроите към спокойствие и уравновесеност и в никакъв случай да не викате, да не проявявате агресия, гняв, завист, омраза, за да не се наруши спокойното настроение на този ден. Повечето хора изпитват прилив на енергия, която трябва да се използва в творческо направление. Физическата работа е полезна само ако ви носи удоволствие, както и ходенето пеша и упражненията, насочени към хармонизиране на тялото.

Ако имате възможност да почивате,  да си полежите на дивана, да поспите, да четете книга, да гледате филми, макар най-добрият вариант е да сте на разходка на свеж въздух сред природата - в парк, гората или край вода - езеро, река, море. Полезно е да излезете сред природата, да разговаряте с деца, да им разкажете за вътрешния свят на човека, за душата, за Бога. Трябва да възстановите силите си в хармония и на спокойствие. В случая е полезно да се отдадете на мързел с пълна безнаказаност. Всичко това се отнася само за активните хора, които са работили много последните дни.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати