Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 16.10.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 16.10.2020

Дневен хороскоп – петък – 16.10.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Това не е най-добрият ден за обсъждане на бъдещи планове, нови проекти и първите стъпки за тяхното изпълнение. Старайте се да не се нервирате, да не се поддавате на провокации и да реагирате по-спокойно.

Телец – Навсякъде ви дебнат изкушения. Въздържайте се от желанието да харчите повече пари от планираното. На този ден е по-добре да облекчите напрежението на очите си, да си починете от стоене пред компютъра и телевизора. 

Близнаци – По философски и по-спокойно приемайте нещата, които се случват около вас. Не позволявайте да бъдете въвлечени в спорове и конфликти, които не ви засягат. Не влизайте в ролята на миротворци, занимавайте се единствено със собствените си дела.                                        

Рак – Днес може да сте напрегнати, склонни към прибързани решения, илюзии, безполезна загуба на сили и енергия. Пазете се от интриги на тайни врагове. Не забравяйте, че семейството е вашият кръст, а домашната атмосфера зависи от вас.

Лъв – Не се отклонявате много от плана, който сте направили по-рано. Ако действате последователно, стъпка след стъпка, можете да постигнете успех в делата си. Препоръчително е да ограничите контактите.

Дева – Добре е да ограничите контактите за днес. Не допускайте хаос и объркване да царят около вас. Всяка бъркотия ще ви се отразява много зле и ще ви кара да се изнервяте. Причини за спорове могат да се появяват по-често, отколкото обикновено.              

Везни – Днес трябва да сте много внимателни и предпазливи, за да не направите нещо глупаво от бързане. Този ден е по-добре да не се вземат сериозни решения, необходимо е да се сте по-сдържани в своето поведение.                          

Скорпион – В този ден ще откриете, че сте станали твърде чувствителни дори към незначителни неща. Отложете или се постарайте конструктивно да изясните недоразуменията с хората, с които са възникнали разногласия.

Стрелец – Днешните проблеми са свързани с миналите ви грешки и пропуски. Добре ще бъде, ако можете да изправите нещо от тях. Вашата емоционалност и степента ви на обидчивост ще бъдат повишени.        

Козирог – Планирайте работата си с търпение и повече старание. Събитийният фон започва да придобива нова окраска, а отношенията ви ще донесат повече емоции. Избягвайте да участвате в конфликти, особено с жени.

Водолей – Днес звездите ви съветват да не нервничите за дреболии, да говорите по-малко, да не хабите излишно енергия. Прекарайте вечерта не с приятели и познати, а сами, възстановявайки вътрешната си сила и енергия.

Риби – Днес може би трудно ще се разбирате с другите. Често ще ви разбират погрешно и като резултат ще има доста обидени. Всичко ще е по-лесно, ако ограничите общуването, отложите обсъждането на важни въпроси и общите планове.              

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Енергията на този ден е по-скоро неблагоприятна, тя има изтощаващ ефект върху нас, буквално отнема силата ни. Можете да се чувствате уморени, дори и да не сте правили нищо. За да избегнете това, концентрирайте се само върху светлината и се зареждайте с положителна енергия. Създайте в душата си силен резерв от любов и светлина, в който не може да проникне тъмнината.

По-добре е да не се градят планове, да не се започва нищо ново. Най-добре е да се отдадете само на дребни домакински задължения, но не свързани с остри предмети. Има риск от нараняване. Полезно е да се мият ръцете по-често, за да се отмият негативните енергии, които могат да се генерират буквално от въздуха в този ден. Също така е препоръчително да запалите свещи и други източници на светлина, навсякъде трябва да е светло, да не стоите на тъмно. Ако е възможно, бъдете на дневна светлина колкото е възможно повече.                                                                                                                                                       


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати