Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 16.11.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 16.11.18

Дневен хороскоп – петък – 16.11.18 - Tribune.bg
Снимка:

Можете да подобрите отношенията в семейството, да хармонизирате дома си, да решавате семейни въпроси

Овен – Осъзнавайки своите грешки, не се притеснявайте, че ( мнозина от вас) ще трябва да започнете от нулата - това не е отстъпление, а възвръщане към правилния път и първата стъпка по пътя към успеха.

Телец – За да може да се изпълни желанието ви, учете се от уроците в миналото си. Особено внимавайте в отношенията си с околните – трудно ще ви е да разберете кой е приятел и кой е враг. Избавете се от всяка несигурност, внесете повече яснота в любовните си дела.

Близнаци – Нищо не трае вечно, неприятностите също. Трудностите са към края си и сега трябва да изявите себе си. Въпреки това, все още трябва да действате внимателно  и предпазливо. По-добре да направите малко, отколкото да допуснете грешка.

Рак – Време е да спрете и да погледнете назад. Независимо дали ви харесва или не, самата ситуация ще ви постави пред тази необходимост. Това, на което махнахте с ръка, не довършихте, или просто го отложихте за по-късно, скоро ще изисква вниманието ви, пречейки ви да продължите напред.

Лъв – Наскоро имахте шанс да стигнете до върха, но го пропуснахте. Не съжалявайте за пропуснатите възможности, все още имате доста пред вас. Сега си изберете по-достъпни цели. С тях е по-вероятно да постигнете успех.

Дева – Ако искате да успеете, бъдете икономични във всичко - в пари, в думи и в дела. В общуването бъдете скромни и деликатни. Не бързайте да приемате ново предложение, без значение колко примамливо може да изглежда.

Везни – Вие сте в прекрасна физическа и умствена форма, можете да изненадате другите с нестандартни решения и с нова визия за живота. Когато общувате внимавайте. Възможно е да имате разочарование от някой близък или приятел.

Скорпион – Ситуацията става малко объркваща. За вас ще е трудно да разберете какво точно се случва. За да не правите грешки, не предприемайте решителни действия. Изчакайте, наблюдавайте, после правете заключения.

Стрелец – Вие стоите на кръстопът сега. Задават се големи промени и какви ще бъдат зависи единствено от вас. Сега трябва да се опитате да разберете грешките си и да изберете правилния път. Ако продължавате да упорствате, ще пострадате, ако установите грешките си, ще бъдете победител.

Козирог – В отношенията си с околните може да имате много проблеми. Опитайте се да ги разрешите, но не следвайте сляпо съвета на други хора – за да успеете трябва да разчитате единствено на себе си.

Водолей – Изпълнени сте с енергия и готови да задминете своите съперници. Ако искате наистина да успеете, действайте решително. Дори ако трябват и помощници. Обърнете внимание кое число се повтаря често около вас, то ще е свързано с важни събития и решения във вашия живот.

Риби – Вашият успех може да предизвика завист у околните. Запазете скромност, за да не ги предизвиквате излишно. Възможни временни трудности с парите, но можете да разчитате на подкрепата на приятели или близки.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

До 14:00 ч мнозина ще усетят безпричинни страхове, безпокойство, ще имат главоболие, различни неудачи. Денят, в който получаваме само лоши знаци и към които трябва да се отнасяме внимателно: трезво да се мисли и да се оценява всеки и всичко. На този ден се изявява тъмната страна на човек, освен това виждаме света като в криво огледало.

Чудесно време за започване на нещо ново след 14:00 ч. Успехът ще е спътник на мнозина. Много от нещата хората започват да правят интуитивно, несъзнателно. Можете да подобрите отношенията в семейството, да хармонизирате дома си, да решавате семейни въпроси. Семейните събирания са много успешни. Благоприятно е за общуване с приятели и роднини. Нови запознанства се завързват лесно. Подходящ ден за активна почивка, тъй като тялото е употребило много сили и енергия в предните дни и сега му е нужно да се отпусне

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети