Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 17.01.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 17.01.20

Дневен хороскоп – петък – 17.01.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Денят няма да е лесен, емоционалният фон е много нестабилен, настроението ви ще е променливо. Ще бъде по-трудно, отколкото обикновено да се разбирате с околните. Въпросът тук не е толкова в събитията, които се случват, колкото в начина, по който реагирате на тях.

Телец – Днес можете да се заемете с по-трудни задачи. Сега ще ви се удават по-лесно от друг път. Бъдете внимателни при работа с документи. Внимателно прочитайте всичко. Не вярвайте на празни обещания и проверете цялата информация.

Близнаци – Отнасяте се отговорно към всички въпроси и макар и трудно, ще се справите добре с тях. Не допускайте другите да ви манипулират. Не трябва да жертвате своите интереси, поставяйки нуждите на някой друг над вашите.

Рак – Днес Луната ви подтиква да изследвате вашия вътрешен свят. В този ден е полезно да сте малко по-мълчаливи. Опитайте се да останете сами за известно време, ще забележите как се подобрява вашето самочувствие след това.

Лъв – Действията ви днес трябва да бъдат много добре обмислени. Труден ден по отношение на комуникацията и разбирателството с околните. Най-добрият начин да получите положителни емоции е да направите някои малки промени около себе си.

Дева – Обичате да критикувате другите, да посочвате и най-малките им грешки, винаги сте готови да правите излишни коментари, но с думите си можете да засегнете чувствата на някого. Във ваш интерес е да бъдете по-учтиви с хората. Не казвайте нищо, за което може да съжалявате по-късно.

Везни – Днес ще трябва да проявите сила на духа и волята, за да се справите със сложните задачи и да не отстъпите пред изпитанията на деня. Някои дребни и маловажни неща могат да станат причина за по-сериозен конфликт в личните отношения.

Скорпион – Прекомерното самочувствие може да ви подведе и да доведе до грешки.. В личните отношения не насилвайте събитията и не притискайте партньора си, иначе няма да можете да избегнете разправиите.

Стрелец – Днес е препоръчително да не правите драстични промени в плановете си. Изчакайте малко, скоро обстоятелствата ще бъдат по-ясни. Може би напоследък харчите повече пари от необходимото.

Козирог – Днес можете да поемете повече работа и ще успеете да свършите много неща. Бъдете внимателни в деловите отношения, не вярвайте на обещания. Не е желателно да подписвате финансови документи, да се обвързвате с някои задължения, ако имате съмнения, че ще е трудно да ги изпълните.

Водолей – Денят няма да мине без затруднения, но можете да се справите с тях. Няма да е толкова лесно, защото понякога ви изглежда, че възникващите проблеми са огромни, а пречките непреодолими. Не се паникьосвайте и не се обезсърчавайте, помислете към кого можете да се обърнете за помощ.

Риби – Не е необходимо да се стремите да се харесате и да угаждате на всички. Помислете сами дали не правите твърде много за другите за сметка на личните ви интереси. Фокусирайте се повече върху собствените нужди и желания.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Първата половина на деня е под влияние на квадратурата на Луната със Сатурн. Време на потиснатите емоции. Мнозина ще имат усещането, че са станали с грешния крак. Общуването е затруднено. Задълженията се изпълняват механично, без ентусиазъм.

Този ден въобще може да се нарече стресов. Сложен период с висок енергиен заряд. Променя се посоката на вибрацията на Луната. Активен трябва да бъде само външният живот, а вътрешно трябва да се запази спокойствие. Труден ден, изискващ огромна вътрешна дисциплина и отдаденост.

Ден на промени, нови  и неочаквани неща, странни и необясними явления. Необходимо е да се вслушвате в своя вътрешен глас, за да направите правилния си избор и да не изпуснете  късмета си. Днес не трябва да се проявява чувство на гордост, самовеличаене, надценяване. Да се избягват и авантюрите, неоправданите рискове и изясняване на отношения. Не се поддавайте на провокации и интриги. Не се гневете! Следвайте разума си, не чувствата. Ден за покаяние и прошка.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати