Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 17.04.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 17.04.20

Снимка:

Време за творчески и нестандартни решения

Овен – Тялото и умът ви са в топ форма, изпълнени със завидна сила и енергия. Опитайте се да се отклоните от своите доказани стратегии за решение на всички въпроси, защото днес е ден, в който си струва да стъпите на нови пътеки. 

Телец – Днес сте в отлична форма и имате положителна харизма. Ще оказвате влияние върху хората, с които общувате. По-добре не насилвайте щастието и се доверявайте повече на добрите сили на живота.

Близнаци – Взаимоотношенията с близките и приятелите ви ще се подобрят. Дори противоположностите могат да бъдат лесно балансирани и вие успявате да създадете атмосфера на толерантност и откритост.

Рак – Днешният дневен план може да включва различни неща. Вашата енергия е много силно насочена към вашите близки хора днес. Бихте искали всички наоколо да се успокоят и да се върнат към нормалния живот. Изненади са много вероятни.

Лъв – Уверени сте в себе си, лесно си проправяте път през трудни ситуации. Днес имате възможност да обмислите дългосрочните си цели. Направете това, преди да вземете решение за следващата стъпка.

Дева – Имате порив да се направи нещо заради текущите проблеми.  Ще изпаднете във временно объркване, така че тишината и интроспекцията ще са ви от полза, за да използвате добрия си разум.

Везни – Преминавате през практично спокойствие. Вашият мил, умен, щедър дух ще ви помогне да вземете правилни решения. Днес е идеалният момент да слушате предложения, съвети или инструкции. 

Скорпион – Вие не искате да се сблъскате с проблеми, които водят до опасност, но трябва да ги разрешите възможно най-скоро. Някой ще ви зарадва с добри новини. Постигате това, за което мечтаете.

Стрелец – Използвайте енергията по конструктивен начин, за да инициирате трансформацията и да се отървете от старите форми на мислене. Покажете, че сте готови за новите промени. Изградете живота си върху солидна основа.

Козирог – Намирате се на кръстопът и може да почувствате натиск от друг човек, който настоява да направите избор възможно най-скоро. Продължете да събирате информация и преосмисляйте собствения си план за действие. Не позволявайте на никой да ви казва какво да правите, вие сте господарят на собствената си съдба. 

Водолей – Сега не сте в настроение да обсъждате притесненията си с никого. Смятате, че е по-добре да си придадете вид, че всичко е на ред. Вие сте напълно самостоятелни и сте в състояние да се справите сами с проблемите, но това не означава, че трябва да бъдете потайни. 

Риби – Ако отворите сърцето си, ще се почувствате много по-добре, отколкото да се преструвате, че сте добре, когато не е така. Споделете мислите си с близките си, това ще намали безпокойството и ще направи отношенията по-топли.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Неутрален ден, в който няма нито полза, нито вреда. Подходящ е за активни действия. В този ден в нас се пробуждат скритите сили на природата у човек. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели. Планове най-добре да не правите, а да живеете по свободен график, доверявайки се на интуицията и случая. Време за творчески и нестандартни решения.

Добър ден за общуване и завързване на запознанства (според ситуацията онлайн), за съпружески отношения и любовни срещи. Благоприятно е да се прекара в малка компания в разговори на духовни теми или за съвместна медитация. Днес може да стигнете до откровение или просто да получите важна информация. Добре е днес да направите нещо за собственото си здраве, да пиете отвари.

Луната преминава на празен ход от 17:35 ч. до 21:30 ч. Време, в което не трябва да се предприема нищо важно.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още