Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 17.05.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 17.05.19

Дневен хороскоп – петък – 17.05.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Първата половина на деня ще бъдете изпълнени със спокойствие и увереност, че всичко е по силите ви и под контрол. По-късно ще започнете да осъзнавате, че нещата не са толкова прости и не можете да предвидите някои обрати в обстоятелствата.

Телец – Денят ще има своите недостатъци, но не може да се нарече лош. Вие ще имате успехи, макар и не веднага. Ще търсите начини за решаване на общите проблеми. Дори да възникнат разногласия в отношенията ви, ще бъде намерен компромис.

Близнаци – Ако решите да предприемате каквито и да било инициативи, трябва да бъдете много предпазливи и внимателни. Всички излишества са неблагоприятни и нежелателни. Избягвайте и физическото претоварване.

Рак – Вашата способност да разбирате хората и необикновеният чар ще се окажат много полезни. Дипломатическите ви умения също са много важни. Не забравяйте да се радвате на живота, но бъдете внимателни и се опитвайте да мислите разумно.

Лъв – Организирайте живота си по такъв начин, че правилно да разпределите времето между приятното и полезното, тъй като малко ви е трудно да съчетаете тези две неща. Не трябва да правите големи покупки днес или да купувате скъпи непрактични неща.

Дева – През деня ще имате много работа и задачи за вършене. Може би ще трябва да промените някои набелязани планове. На всичко отгоре е възможно да чуете нещо нелицеприятно за себе си. Раздразнителността ви ще започне да расте.

Везни – Старайте се да общувате само с хора, които харесвате. Всеки контакт с тези, които ви критикуват или провокират, държат се агресивно или се опитват да ви манипулират, ще окажат лош ефект върху настроението и самочувствието ви.

Скорпион – Добре е да избягвате прекалената предприемчивост и агресивност в поведението. Това може да се обърне срещу вас. Недейте да си съперничите. Може да се сблъскате с последствията от неправилната си политика в личния си живот.

Стрелец – Емоционалният фон днес ще бъде нестабилен и настроението ви ще се променя много често. Добър ден за всякаква самостоятелна работа. Желателно да се съсредоточите върху защитата на вашите (професионални или лични) позиции.

Козирог – Ако поемате нещо ново, убедете се първо, че ще можете да се справите с него сами. Бъдете внимателни, когато поемате инициативата: съществува риск да отидете в погрешна посока и да загубите от част от постигнатото.

Водолей – Има вероятност да възникнат обстоятелства, които да объркат плановете ви за деня. Пестете енергията си, не се насилвайте да правите нещо, което не ви се прави. Самоконтролирайте се и бъдете готови да посрещнете всяка нова възможност.

Риби – Не е необходимо да свършите всичко днес. Заемете се само с най-важното. Този ден е предназначен за комфортна и приятна комуникация с близките. Старайте се да обсъдите спокойно всички важни и сериозни въпроси.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес Колелото на съдбата е готово да се завърти отново и само от вас зависи към добро или лошо. Не се препоръчва да се занимавате с отговорни дела и да се започват нови, тъй като много ситуации от миналото се повтарят, връщат се отново като лошо усвоени уроци за корекция и промяна. Довършвайте започнатите дела. Бъдете особено внимателни към знаците на съдбата, различни “случайности”, съвпадения. Не се доверявайте на първото впечатление при запознанство. Скоро то може да се окаже измамно.

Денят е благоприятен за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови идеи. Ден за учение и натрупване на информация. Идеален за постигане на хармония. 

 

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети