Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 17.07.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 17.07.2020

Дневен хороскоп – петък – 17.07.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Нужно е да мобилизирате цялата си воля, за да не се поддавате на изкушенията и провокациите

Овен – Ще правите всичко с голям ентусиазъм. Изглеждате уверени и убедителни, склонни сте да поемате рискове. Със сигурност не сте обмислили всичко докрай и все още имате към какво да се стремите и към къде да продължите. 

Телец – Хороскопът обещава труден ден. Днес може да сте пасивни в някои моменти. Не обръщайте внимание на глупавите проблеми и не се изнервяйте заради критиката на околните. По възможност ограничете общуването.

Близнаци – Днес, особено сутринта, ще действате по-спонтанно, по-директно и по-емоционално от обикновено.  Не прахосвайте нервните си клетки заради хората, които не заслужават. Посветете този ден на творческа дейност.

Рак – Няма да бъде лесен ден. Бъдете внимателни при избора на събеседници - не всички ваши приятели са надеждни. Като цяло денят ще мине добре и можете да се справите с проблемите за кратко време.

Лъв – Денят обещава да бъде много продуктивен по отношение на работата, но труден и стресиращ във връзка с всичко останало. Старайте се да не се отпускате. Вероятно ще срещнете препятствия и ще се наложи усърдно да ги разчистите от пътя си.

Дева – Много работа, задължения и отговорности вероятно ви очакват. Днес сте изключително продуктивни и можете да направите много, въпреки, че се сблъсквате с не-малко предизвикателства.

Везни – Не обръщайте внимание на тези, които ви критикуват - това са обикновени завистливи хора. Старайте се да не се хвалите с успехите си и да се държите както обикновено - недоброжелателите ще преминат към някой друг.

Скорпион – От вас се изисква да поемете отговорност за вашите действия. Ако използвате цялата си енергия за целите си, успехът няма да закъснее. Не раздавайте съвети на колегите, в противен случай ще станете виновни по-късно.

Стрелец –  Днес трябва да пестите енергия, опитайте се да не я губите. Максимално ограничете общуването си, както с околните, така и у дома, с партньора си. Избягвайте пусти улици, не посещавайте многолюдни места, особено където присъства алкохолът.

Козирог – Сутринта ще почувствате голям прилив на енергия и желание да се захванете за всичко наведнъж. Не трябва обаче да се прави така. Като цяло е по-добре да не започвате сериозни дела. Рутинната работа е най-подходяща за този период.

Водолей – Днес сте склонни да надценявате своите възможности. Не правете необмислени покупки, не се впускайте в приключения. Конфликтите могат да възникват поради всякакви дреболии, но в същото време да имат доста сериозни последици.

Риби – Денят носи огромно количество агресивна и отрицателна енергия. Той носи не само риска от конфликти, но дори и физическа заплаха. Затова бъдете много предпазливи. Необходимо е да се занимаваме изключително с рутинни дела.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят има тежка енергия. Нищо важно да не се започва днес. Въздържайте се от загуба на енергия. Почивайте си, бъдете разумни, пестете силите си и икономично ги изразходвайте. За предпочитане е повече да се мълчи, по-малко да се говори.

Необходимо е да се запази спокойствие и въздържание във всичко. Нужно е да мобилизирате цялата си воля, за да не се поддавате на изкушенията и провокациите. Ако у вас възникнат някакви съмнения относно правилността на вашите постъпки, по-добре се откажете иначе ви очакват неприятности. Нараства вероятността за кражби и измами, опасност от аварии и катастрофи. Неподходящ ден за впускане във всякакви авантюри.

Този ден се счита за един от най-опасните за здравето. Заболяване, възникнало сега изисква незабавна медицинска помощ. Денят е свързан с енергообмена на клетъчно равнище. Благоприятно време за комплексно изчистване на организма и водни процедури. Неблагоприятно за стоматологични операции.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети