Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 18.01.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 18.01.19

Дневен хороскоп – петък – 18.01.19 - Tribune.bg
Снимка:

Не харчете пари и време за празни събития, мимолетни срещи, ненужни покупки

Овен – Денят може да е труден за мнозина. Бъдете наблюдателни и се старайте да не пропуснете нещо важно. Не бъдете твърде доверчиви - ще има много хора, които ще искат да се възползват от вас. Отблъснете навреме онези, които се опитват да злоупотребяват с вашата доброта.

Телец – Може би ще разберете, че някои неща е по-добре да бъдат отложени, за да се концентрирате върху решаването на новите или по-важни проблеми. Не сте предпазливи и лесно се поддавате на провокации.

Близнаци – Днес имате шанс да постигнете значителен успех в нещо. Това ще изисква не само смелост и решителност, но и съобразителност и постоянство. Ще има възможност да научите нещо полезно, да общувате с хора, които ще споделят с вас ценен опит.

Рак – Има много практически въпроси, които изискват вашето внимание. Не отлагайте решението им за по-късно. Луната във вашия мистичен 12 дом ще ви помогне да разберете същността на нещата и явленията. Размишлявайте върху живота. Благоприятно е за медитации.

Лъв – Има добри възможности за конструктивен диалог и да се постигне компромис, да се намери решение, което да задоволи всеки. Можете да обсъждате всички въпроси, включително най-сложните, такива, поради които преди са възникнали разногласия.

Дева – Вероятността за успех в новите начинания е малка, но лесно можете да се справите с добре познатите неща. Труден ден по отношение на семейните отношения. По-голямата част от деня ще бъде посветена на разрешаване на разногласия и помирение след кавги.

Везни – Сутринта е по-добре да не планирате важни въпроси, които изискват силна концентрация на внимание. Много е лесно да забравите или объркате нещо, да изгубите от поглед детайлите, да се провалите заради грешките или небрежността на другите.

Скорпион – Не е желателно да се обвързвате със сериозни задължения. Вие рискувате да надцените възможностите си и да изпаднете в трудна ситуация. Възможни са незначителни финансови загуби, неуспешни покупки. Не сключвайте сделки набързо.

Стрелец – Опитайте се да достигнете целите си като правилно разпределите задачите си за деня. Прекомерното натоварване сега е противопоказно. Много от вас ще изпитат недоволство от нещо или някого. Неочаквана приятна среща.

Козирог – По-добре е да правите неща, които позволяват бързо да получите желаните резултати. Още следобед ще забележите промяна в обстоятелствата към по-добро, влиянието на положителните тенденции ще се увеличава. Ще се отворят интересни възможности.

Водолей – Денят ще бъде сравнително лесен за тези, които могат да променят плановете си и да се приспособят към обстоятелствата. Останалите е малко вероятно да бъдат доволни от това как се случват нещата.

Риби – Избягвайте спорове, остри дискусии, конфликти. Първо, няма нужда да си разваляте отношенията с другите и второ, нуждаете се от духовен комфорт, общество на приятни и приятелски настроени хора, подкрепа на близките.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Хармоничните влияния на Венера и Марс помагат за положителното възприемане на околните, носят стремеж към хармония и нежност. Благоприятно за хората на изкуството, които внасят радост в живота на хората. Въздухът е зареден с любовни импулси, Засилва се сексуалното привличане към другия пол. Хората ще се чувстват жизнерадостни, самоуверени, привлекателни и с желание да очароват. Всеки флирт има шанс за успех. Увеличават се шансовете за романтични запознанства.

Други планетни влияния помагат за засилване на умствената концентрация. Сега лесно могат да бъдат разкрити тайните и да се разрешат загадките. Бъдете внимателни, ако в този момент искате да скриете нещо, за да не се издадете. Пазете по-добре личната си информация, документи, файлове. Не харчете пари и време за празни събития, мимолетни срещи, ненужни покупки. Препоръчва се да се отложат дългосрочните финансови инвестиции, сключването на сериозни договори и купуването на недвижими имоти.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати