Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 18.06.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 18.06.21

Дневен хороскоп – петък – 18.06.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Ще се озовете в нова среда или в ситуации, в които ще са необходими бързи действия. Благоприятен период за единение с близки и любими хора, но се пазете от общуване с агресивно настроени хора, както и от битови инциденти.

Телец – Денят ще бъде белязан от променливост, тъй като ще промените фокуса си и ще се съсредоточите повече върху собствените си интереси и действия. Ще отделите много внимание и на интимните въпроси.

Близнаци – Днес ще се посветите на семейството. Въпреки недоразуменията и неяснотите, членовете на семейството ще се опитат да ви угодят и да ви изслушат. Опитайте се да насочвате децата със съвети и да им показвате как да направят това, което се очаква от тях.

Рак – Ще бъдете много по-обременени с мислене, отколкото с физическа и конкретна работа. Денят ще бъде наелектризиращ, вероятно ще се озовете сред напрегнати обстоятелства. Вече сте свикнали да реагирате по-бавно и обмислено.

Лъв – Ще водите интензивен и приятен социален живот. Лесно ще установявате нови контакти, което ще бъде доста важно за вас. Ще получите няколко възможности повече от обикновено, което ще ви донесе удовлетворение.

Дева – Предстои ви интересен ден. Ще получите нова сила и нов импулс. Вашите думи ще носят тежест. Хората ще ви слушат. Ще ви се прииска почивка, но ангажиментите няма да ви изпуснат от хватката си.

Везни – Вие сте на път да реализирате плановете си. Внимателно, но сигурно пристъпвате към целта, защото знаете, че доброто и хубавото не идват бързо. Емоциите ви ще бъдат относително стабилни, но все пак наблюдавайте вашите реакции и думи.

Скорпион – Днес бихте могли да се изправите пред избор. Може да обмисляте промяна в нещо, но няма да сте сигурни за възможностите си. Ще се сблъскате с няколко опции и трябва да избирате. Обмислете внимателно и не бързайте.

Стрелец – Може да ви предстоят много задачи, но не знаете откъде да започнете. Помислете за отлагане на старта за друг ден. Ако можете да си вземете почивен ден ще е добре. Ще трябва да направите някои избори според вашите ангажименти.

Козирог – Днес интелектуален проблем може да предизвика объркване, както и да донесе много противоречива информация. Може да чуете някои клюки, които няма да ви се струват правилни. Не вярвайте на всичко, което ви казват.

Водолей – Днес може да се почувствате малко объркани, що се отнася до парите. Разбира се, това не означава, че финансите ви са в хаос. Може да се разстроите от връзка - любовна или приятелска - и няма да сте сигурни в каква посока искате да върви.

Риби – Ще бъдете изправени пред възможността за избор, но в момента не сте в състояние да вземете толкова важни решения. Не бързайте, защото не трябва да вземате решение днес. Изчакайте още малко.

Съветите на Фортуна

Продължете започнатата работа, без да предприемате нищо ново. Отнасяйте се внимателно към всичко, тъй като може да срещнете много провокации и изкушения, да се сблъскате с илюзии, измами, грешки, тревоги, страхове и мрачни мисли. Този ден най-добре да се прекара в тиха и спокойна обстановка. Добре е да почистите от негативна енергия себе си, помещенията, които обитавате.

Опитайте се да бъдете смирени и предпазливи, понеже е голяма вероятността  да сте „напомпени” с прекалено голямо самочувствие, без достатъчно основания за това. Не се опитвайте да доказвате своята правота, тъй като може да грешите. Опитайте се да не влизате в конфликт с никого днес, в противен случай по-късно ще съжалявате. Сега е по-добре да не се запознавате с никого и ако запознанството все пак се е случило, е много вероятно този човек да не донесе нищо добро за вас.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати