Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 18.10.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 18.10.19

Дневен хороскоп – петък – 18.10.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Ден на духовна трансформация. Чувствайте се свободни да оставите всички съмнения зад себе си и мислете само, че късметът ви очаква напред. Ще започнете да възприемате живота, хората, нещата по различен начин. 

Телец – Животът ще ви се стори днес по-светъл, ще има само позитиви. Много проблеми ще се решат сами. Покупките, направени в този ден, ще бъдат успешни. Съществува риск от нараняване на гръбначния стълб, затова се опитайте да не го претоварвате.

Близнаци – Помислете за плановете си за бъдещето и разработете стратегия за тяхното прилагане. По този начин вие ще насочите промяната към желания от вас курс. Можете лесно да се справите със задачи с всякаква сложност, така че не бъдете мързеливи.

Рак – Денят има позитивна енергия. Вземете решение днес да се обичате повече и да направите нещо добро за самите себе си. Съберете се с подходящите приятели, за да увеличите удоволствието си.

Лъв – Ще почувствате прилив на енергия, ще имате желание да се заемете с това, което отдавна е отложено. Активен, но и малко напрегнат ден, няма да бъде лесно да се отпуснете. От време на време все пак намирайте такава възможност.

Дева – Денят ще донесе само положителни емоции. Проблемите и конфликтите трябва да ви подминат. Добър период за всякакви финансови операции. Има шанс за неочаквани печалби или приходи.

Везни – Обърнете внимание на духовния аспект на живота. Напоследък вършите твърде много работа. Необходимо е също така да почивате. Животът не е само пари. Някои проблеми ще бъдат решени сами. Това ще ви даде допълнителна сила и увереност в бъдещето.

Скорпион – Време е да оставите съмненията, да определите приоритетите си и да разберете какво точно искате да постигнете в живота. Прекрасен период за реализиране на техните идеи, за създаване на планове за бъдещето. 

Стрелец –  Не забравяйте, че трябва да мислите не само за себе си. Има хората, които разчитат на вас. Отделете време за духовната и моралната страна на живота си. Работата отнема твърде много време, но ако не се радвате на живота, тогава защо работите толкова усилено?

Козирог – Днес имате голям потенциал. Денят ви дава активност, творческа нотка и практическа изобретателност. Такъв страхотен коктейл, ако се смеси в правилните пропорции, ще ви помогне да се справите с каквато и да е задача. 

Водолей – Всички хора в този ден са самодоволни, стремят се към комуникация. Затова можете да провеждате всякакви срещи, да планирате приятелски събирания, семейни вечери. Въпреки това, знайте че, нямате пълна защита срещу конфликти.

Риби – Ако старите дела не са доведени до своя логичен край, побързайте да ги изпълните. Бъдете отворени за новите възможности. Само по този начин можете да видите колко прекрасен е животът, да намерите нови интереси.  

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Този ден може да премине много интересно. Може да се окаже ден на удивителните открития, които помагат на човек да види света по нов начин, както и да постигне вътрешно преображение.

Има обаче едно голямо „НО” – във времето от около 11:30 ч до 13:30 ч бъдете внимателни. По това време сме изложени на нехармоничното влияние на Луната и Нептун. Коварно време, когато пред очите ни пада розова пелена и виждаме нереална картина на случващото се. Трудно се откриват подводните камъни и течения. Хората ни изглеждат приятни и отзивчиви, проблемите ни се струват незначителни и не можем реално да преценим опасностите. Лесно се влиза в заблуждение. Не приемайте да ви убеждават в нищо. Пазете се от кражби в този период на обществени места, в транспорта.

През останалото време човек трябва съзнателно да отхвърля гордостта, високомерието и да се открие за това, което му носи този забележителен ден. Подходящо време за общуване с хора със сродно мислене. Могат да се вземат важни решения, да се правят важни стъпки, доколкото нещата вървят гладко и не изпитвате и капка съмнение в правотата си. Желателно е да прекарате повече време в къщи, в семеен кръг. Пестете енергията си.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети