Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 18.12.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 18.12.20

Дневен хороскоп – петък – 18.12.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Вие сте доста настойчиви и това ще ви помогне да се справите с работата си. Има шанс да се решат някои стари проблеми. Ще укрепите професионалните си позиции. Вие сте толкова упорити и решителни, че обезателно ще постигнете това, което сте си наумили.

Телец – От трудови подвизи днес най-добре се откажете, защото това не е вашият ден. За вас сега е подходяща рутинната работа. Погрижете се за здравето си. Бъдете по-дълго време на чист въздух, повече разходки правете.

Близнаци – Възможно е да имате неочаквани идеи, планове за творчески начинания. Опитайте се да ги приложите скоро. Стойте настрана от хора, които обичат да критикуват всичко – общуването с тях ще ви извади от равновесие и ще ви донесе неприятни емоции.

Рак – През деня е възможно да срещнете малки затруднения или плановете ви да трябва да се променят заради неудачни обстоятелства. По-късно ситуацията ще започне да се променя към по-добро. Ще има възможност да се подредят нещата по правилния начин.

Лъв – В работата, при преговори или в общуването можете да постигнете успех, само ако вложите малко въображение и творчески подход. Не отлагайте сега никакви сериозни задачи, нито важни срещи.

Дева – Прекомерното натоварване днес с работа или задачи оказва лошо влияние както върху физическото състояние, така и върху настроението. По-добре е да се въздържате от кулинарни експерименти, защото храносмилателната система е особено уязвима сега.

Везни – Днес делата ви ще се нареждат благополучно. Всички страхове от неуспехи ще бъдат напълно неоснователни. Най-важното е да не се поддавате на суматохата и да не предизвиквате смут. Може да възникне личен проблем, но ще го решите бързо.

Скорпион – На някои може да им се стори доста труден денят. Старайте се да се движите по линията на най-малкото съпротивление. Днес можете да си позволите да се отпуснете и да прекарате време с приятелите си, да се забавлявате и да не се лишавате от нищо.

Стрелец – Днес може да постигнете много, но трябва правилно да разпределите своите сили и възможности. Не всичко ще ви се отдава лесно, но в някои ситуации е необходимо да покажете постоянство, а в други е по-добре да се оттеглите.

Козирог – Днес е добре да проявите повече воля и разум. Бъдете особено внимателни във всичко. Не се отпускайте нито за миг. Съдбата може да ви поднесе неочакван бонус: аванс, някаква компенсация, важна информация. Внимавайте да не изтървете шанса си.

Водолей – Бъдете внимателни! Днес емоциите ще са водещи във вашите действия, а не здравият разум. Имате много идеи, подходящ момент да експериментирате и да опитате нови неща (но не много важни).

Риби – Порив на вдъхновение може да ви накара да се заемете с работа, която досега е била отлагана по различни причини. Днес се изостря интуицията ви, чувствителността ще се увеличи няколко пъти. Възможно е да стигнете до някакви открития или прозрения.

Съвети на Фортуна

Ден на положителни емоции, радост и щастие. Не защото всички събития са толкова позитивни, а защото виждаме света, така както ни се иска да го видим и приемаме желаното за действително. Впоследствие ние можем жестоко се разочароваме и преживяваме. Най-тъжното е, че никой не е виновен за тази ситуация. Ние сами се вкарваме в заблуждение. Лесно може човек днес да се влюби от пръв поглед, доколкото гледаме на света през розови очила.

Денят е предназначен за планиране и изпълнение на делата, които нямат основополагащо значение за нашия живот. Подходящ за осъзнаване на своите отговорности, за вътрешна работа върху себе си. Много благоприятно е сега да се изговарят положителни утвърждения и формули. Добре е да поработите върху имиджа си и да промените нещо във външния си вид. Полезно е да си поплачете днес. Така се изчиствате.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети