Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 19.02.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 19.02.21

Дневен хороскоп – петък – 19.02.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Понякога пътят е по-важен от целта, защото именно това формира личността ви. След преодоляване на всички неприятности и притеснения ще бъдете много по-силни и нищо няма да ви попречи да се насладите на заслужената награда, която ви предстои. Но трябва да имате търпение.

Телец – Чувствате се отлично, в добра кондиция. Понякога бялата лъжа е наистина неизбежна мярка. Ако го направите за правилното нещо и успеете да оправдаете правилно действията си, значи е добре. Но внимавайте, вървите по тънкия лед.

Близнаци – Опитайте се да разрешите настоящите проблеми възможно най-скоро, за да постигнете отново вътрешен мир и да имате повече свободно време. Вярата ще ви помогне в трудни моменти. Вярвайте в бъдещето; очаквайте с нетърпение какво ще дойде.

Рак – Днес ще бъдете под влияние на емоциите. Не позволявайте на никого да ви разстройва, ако чуете някои слухове за себе си. Укрепете имунитета си. Вместо шоколад изяжте един портокал или се опитайте да стегнете тялото си.                                                             

Лъв – Вдигнали сте летвата твърде високо и следователно другите около вас имат проблеми да поддържат същото темпо. От една страна, това би могло да бъде изгодно, особено на работа, където можете да блеснете пред шефа си. От друга страна може да си създадете врагове.           

Дева – Не се натъжавайте, когато нещо не се получава. Не можете да сте превъзходни всеки път. Всички хора имат своите не добри дни, така че ще ви разберат. Отнасяйте се с любовта си по-добре. Покажете, че уважавате партньора си.                                                

Везни Справяте се чудесно, затова може би имате завистници. Трябва да останете силни и да не позволявате на такива хора да ви разстройват. Лошото настроение може да е знак за факта, че сте уморени. Отпуснете се повече.

Скорпион – Монотонната работа почти може да ви приспи. По-скоро трябва да си вземете почивка. Свежият въздух определено ще ви накара да се почувствате по-добре вечерта, особено преди да заспите. Ще спите по-добре.

Стрелец – Фактът, че понякога сте обхванати от безпокойство или нервност, не е нищо неочаквано. Носите твърде голяма тежест на раменете си. Ако не възнамерявате да забавите темпото на живота си, намерете поне няколко минути, за да поемете дълбоко въздух преди да продължите.

Козирог – Очевидно не ви харесва идеята да сте цял ден на работа. Ако не се чувствате добре, не се насилвайте в неща или дейности, които не ви харесват. Ако сте в стрес дълго време или се опитвате да свършите твърде много задължения, здравето ви ще пострада. Отпускайте се по-често.

Водолей – Днес ще бликате от творчески идеи. Като цяло, всички дела и планове, в които има поне зрънце творчество и нестандартен подход, ще съпътстват успеха. Сърфирайте в интернет, никога не знаете какво интересно нещо или някой ще срещнете.

Риби – Днес денят ще бъде изпълнен за вас с всички нюанси на емоциите, а интуицията ви ще е на висота. Разпръсквате усмивки навсякъде около себе си, но вътрешно не се чувствате толкова добре. Заобиколете се с хора, които обичате и се насладете на свободното си време.

Съветите на Фортуна

Един период от живота ви отстъпва на друг и това се случва много бързо. Може да изпитате отрицателни емоции, настроението ви може да е скапано, поне първата половина на деня. Възможни са нежелани промени и често внезапни, но само чрез изчистване на пътя пред себе си можете да продължите напред. Не е нужно да се притеснявате – нови, по-продуктивни и творчески промени вече зреят на тяхно място! Ако нещо се разпадне, не се опитвайте да възстановявате разрушеното, изчакайте и започнете изграждането на нещо ново.

Въздържайте се да придвижвате важните неща. Заемете изчакваща позиция. Дори да предприемете нещо и то стане, ще бъде кратковременно и не особено успешно. Не вземайте съдбоносни решения, не правете важни стъпки. По-малко емоции!    Не допускайте да се стига до скандали. Препоръчва се повече време да се прекара в уединение, да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Луната е на празен ход от 09:30 часа до 18:05 часа. Не предприемайте и не купувайте нищо важно.                                                                                                                                                     


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети