Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 19.03.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 19.03.21

Дневен хороскоп – петък – 19.03.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес нещата вървят добре. И да възникнат трудности, те лесно ще бъдат преодолени. Просто не забравяйте да отделите малко време за почивка и да се справите с проблеми, които може да не са спешни сега, но са важни.

Телец – Опитайте се да игнорирате това, което другите се опитват да ви натрапят и се придържайте към вашия собствен път. Не говорете за бъдещите си планове с никого преди да сте сигурни, че вече са в ход.

Близнаци – Вашата ситуация ще се разреши чрез сътрудничеството с други хора, а не чрез индивидуални усилия. Помнете, че „две глави мислят по-добре от една“. Това, което не можете да постигнете сами, ще постигнете чрез колективната енергия.

Рак – Днес може да се чувствате емоционално изолирани. Поговорете с някой близък човек. Това ще ви накара да се почувствате по-добре. Запазете спокойствие, бъдете оптимисти за бъдещето и оставете събитията да се развиват, по-добри времена са на път.

Лъв – Късметът е на ваша страна и в резултат се чувствате все по-добре. Някои малки случки могат да се появят и да ви изпитат търпението, но всичко това е само временно неудобство. Чувствате се силни и пълни с енергия. Вашето тяло жадува за активност и се нуждае от известно внимание. 

Дева – Не се опитвайте да избягвате проблемите, вместо това се изправете пред трудните задачи. Скоро може да откриете, че определени проблеми не са толкова големи, колкото първоначално сте си мислили, че са.

Везни – Научете се да управлявате по-добре времето си. Трябва да проявите търпение, за да преодолеете потенциалните препятствия. Ситуацията не бива да се оставя без контрол. Но не търсете недостатъци в дреболиите.                                                                                                 

Скорпион – Днес щастието ви е във вашите ръце, от вас зависят много неща. Ще получите полезна информация, която ще ви помогне да вземете правилните решения. Обстоятелствата са благоприятни и има шанс да постигнете отдавна поставена цел или желание.

Стрелец – Определете ясно приоритетите си, отървете се от второстепенните пречки, насочете усилията и енергията си към главното. Това е времето, когато е най-добре да не бързате. Вие сте много прям човек. Но днес не бива да казвате на хората в очите всичко, което мислите за тях. В противен случай може да съжалявате по-късно.

Козирог – Не позволявайте на настоящите си трудности да ви обезсърчат и да ви свалят. Продължавайте напред към реализирането на вашите цели с енергия и динамика! Вие сте невероятно амбициозни и със сигурност ще стигнете до финалната линия. И все пак, не пренебрегвайте другите си нужди, например личния си живот.            

Водолей – Трябва да се справите с проблемите или задачите си един по един. Подредете делата си, създайте план и не се отклонявайте, докато не видите края на тунела. Не позволявайте на другите да ви влияят на ходовете, които възнамерявате да направите.

Риби – Вие постоянно правите мили неща за другите, както за своите близки, така и за останалите хора. Днес проявете към собствената си личност същото грижовно отношение – направете нещо мило и добро за себе си.

Съветите на Фортуна

Днес силата на казаните думи се увеличава многократно. И точно сега може да се появи желание да говорите много. Но тук е много важно да следите речта си. Ако сте провокирани към излишен разговор - не се поддавайте. Също така, не участвайте в клюки, измислици и особено в осъждане на други хора. Всички думи, белязани от дисонансни енергии, много бързо ще доведат до нежелани последствия и за този, който ги е казал.

Трябва да се помни, че всичко казано в този ден, както добро, така и лошо, може да се осъществи много бързо. Ако не сте сигурни, че думите ви ще донесат само полза, по-добре е да замълчите, тъй като силата на всяка дума се увеличава, именно днес положителните утвърждения са особено ефективни, а молитвите много бързо ще намерят отговор. И ако сте изтървали негативно заредена дума, незабавно я неутрализирайте с помощта на положителната й енергийна трансформация.                                                                                                                                                                                                                          


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети