Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 19.04.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 19.04.19

Дневен хороскоп – петък – 19.04.19 - Tribune.bg
Снимка:

Денят е доста сложен - от една страна е много добър за всякакви начинания, за реализация на дългосрочните планове, но от друга страна, този ден често носи със себе си лошо настроение, ниско самочувствие

Овен –Звездите са готови да ви подкрепят във всичко и това трябва да се използва за реализиране на най-амбициозните планове. Не се страхувайте да поемате рискове: достатъчно сте внимателни, за да направите това, само когато шансовете за успех са високи и няма сериозна заплаха.

Телец – Денят обещава приятни събития. Повярвайте в себе си и в успеха на вашите начинания. Не е желателно да обсъждате с когото и да било лични въпроси, ваши проблемите или тези на вашите близки.

Близнаци – Благоприятен ден за работа и важни дела. Вие сте сериозни, не се страхувате от трудности, може да постигнете дори повече от очакваното. Имате добри идеи и в сложни ситуации намирате добри решения.

Рак – Денят е благоприятен за общуване със стари познати и приятели. Такива срещи дават нови идеи и понякога вдъхновяват за нови подвизи. Вечерта може да има разногласия с по-възрастните роднини, внимавайте!

Лъв – Днес сте в състояние да анализирате добре ситуацията, да забележите това, на което другите не обръщат достатъчно внимание, да вземете правилните решения, да обмислите стратегическите ходове за предстоящите действия.

Дева – Денят е благоприятен от професионална гледна точка. Лесно можете да се справите с настоящите проблеми. Особено благосклонни са звездите към онези, които участват в някои съвместни проекти или търсят помощници и съмишленици.

Везни – Денят е подходящ за всякакви дейности, които допринасят за разширяването на хоризонта пред вас. Възможни са неочаквани събития, изненадващи съвпадения. Хармонично ще се развиват отношенията с другите, можете да намерите общ език с всеки.

Скорпион – Днес няма да е лесно да постигнете това, което сте си намислили. Може да срещнете трудности, а може би ще ви спират действията на други хора. Не е изключено да се появи сложна задача, за която трябва да намерите бързо решение.

Стрелец – Емоционалната, чувствителна част от вашата природа в този момент е по-добре да не се проявява открито - това може да се приеме като признак на слабост. Ще се справите много по-бързо с изпълнението на поставените задачи, ако пристъпите към задълженията си, творчески, нестандартно, без предразсъдъци.

Козирог – Самодисциплината е много важна, особено при решаването на важни работни задачи. Колкото по-малко се разсейвате от дреболии, толкова по-бързо ще напредвате. Дискусиите с приятелски настроени хора ще са стимулиращи за вас.

Водолей – Днес ви очаква доста работа. Не изпускайте първата половина на деня, когато ще сте най-деловити, съобразителни, оперативни, активни. Новаторският подход създава тенденция за подобряване на жизнения стандарт.

Риби – Тих и благоприятен ден, подходящ за връщане към старите идеи и планове. Има добър шанс да се превърнат в реалност някои от старите ви мечти. Не надценявайте собствените си сили и не се нагърбвате с няколко неща едновременно.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е доста сложен - от една страна е много добър за всякакви начинания, за реализация на дългосрочните планове, но от друга страна, този ден често носи със себе си лошо настроение, ниско самочувствие. Не трябва да оставяте тези чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване. Днес трябва да се обръща внимание на всякакви сигнали, съвпадения, знаци. Добре е да се започнат някакви добри дела. Всичко, което се започне ще има успех. Вслушвайте се препоръките и съветите на хората около вас, но не пренебрегвайте и вътрешната си интуиция, защото днес тихият й шепот е много силен. Нашият вътрешен подсъзнателен ум вижда всички възможни и не толкова възможни варианти на събитията.

В 14:13ч има ПЪЛНОЛУНИЕ. В периода на пълнолуние е пика на нашата активност, както физическа, така и емоционална. По това време хората са във физически подем, но с емоционална затормозеност. Най-чувствителните натури започват да изпитват тревога, безпокойство и дискомфорт.

 

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети