Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 19.07.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 19.07.19

Дневен хороскоп – петък – 19.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

Ден за вътрешна свобода, веселие и радост

Овен – Добро време за творчество. Вие сте енергични, така че лесно можете да реализирате плановете си. На този ден не бива да се отклонявате да изпълнявате задълженията си, а трябва да правите всичко, което ви е поверено.

Телец – Денят е обещаващ, не се предвиждат вълнуващи или неочаквани събития. Емоционалният фон днес е по-спокоен и безметежен. В любовта звездите съветват свободните представители на вашия знак да бъдат по-смели.

Близнаци – Вие ставате смели, находчиви и творчески подхождате към обстоятелствата в този ден. Бъдете внимателни с другите и особено с любимия човек. Можете да влезете в конфронтация с някой от другите, но несъзнателно.

Рак – Прекрасен ден за всички дела, които не са свързани с повишена физическа активност, стрес, напрежение. Постарайте се да бъдете водени не от чувствата, а от разума, логиката и неприятностите ще бъдат сведени до минимум.

Лъв – Личният живот получава нов импулс, става по-богат и по-динамичен. Може би поради някои лични проблеми, ще се почувствате неспокойни. Споделете тревогата си с близък човек, тогава ще почувствате облекчение.

Дева – Още от сутринта се опитайте да организирате по-добре работата си: например да разработите конкретен план за действие през деня. Можете да очаквате изненади, но не всички ще бъдат приятни, защото планетарните ефекти са противоречиви.

Везни – Днес се създават добри условия за продуктивни дейности, особено интелектуални и административни. В същото време не се изключва неочаквано възникване на материални проблеми или разногласия с хора, които обичате и цените.

Скорпион – Опитайте се да бъдете водени не само от собствените си желания, но и от чувство за дълг, отговорност и принципа на мирно съвместно съществуване. Може би нещо ще ви изглежда подозрително и вие ще искате да се отървете от съмненията, като проверите всички подробности сами.

Стрелец – Старайте се да решите всички важни въпроси през първата половина на деня. Звездите ви съветват да бъдете тактични и благосклонни в общуването с вашата сродна душа, след което ще можете да поддържате спокойствие и хармония в отношенията си.

Козирог – Звездите ви съветват да се въздържате от ненужни суета и бързина. Дори и в един момент да почувствате, че желанието ви ще се сбъдне, не се опитвайте да ускорите нещата и не забравяйте да сте повече предпазливи. Само балансираният подход ще ви помогне да постигнете целите си.

Водолей – Строго спазвайте принципите си и не се отказвайте от тях. Не предприемайте резки действия в пряк и преносен смисъл. Но ако решите да направите нещо нестандартно, не забравяйте да прецените възможните последици, така че да не съжалявате.

Риби – Може би ще решите да прекарате време с приятели или да отидете на обществено събитие. Запознаването с нови хора ще ви отвори нови перспективи. В личните отношения ще постигнете хармония. Неочаквани обстоятелства допринасят за проява на творчески импулс.


СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден за вътрешна свобода, веселие и радост. Добър е за съпружески и любовни отношения, за пробуждане и преобразуване на сексуалната енергия. Бъдете разкрепостени, отдайте се на любов, творчество и радостта от битието. Не бива да се напрягате, да нервничите. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Правете това, което ви се прави. Разрешете на малкото дете вътре във вас да празнува.

Днес не живейте по план, защото всичко може да се получи не така, както сте го планирали. В този ден не трябва да се стига до никакви крайности. Трябва да има хармония. Контролирайте своите емоции и постъпки. Не се препоръчват рисковете.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети