Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 19.11.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 19.11.21

Дневен хороскоп – петък – 19.11.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Обърнете внимание на външния си вид. Звездите подсказват, че в този ден е желателно да изглеждате перфектно. Старайте се да завършите цялата работа, която сте планирали и не отлагайте нещо за по-късно.

Телец – Потропвате на едно място. Точно когато мислите, че нещо се променя, ново препятствие ви връща в изходна позиция. Не решавате нищо с нервност, необходимо е да запазите търпение. Отминаващият ден носи интересен житейски урок.

Близнаци – Внимавайте какво казвате, защото има голяма вероятност с думите ви да бъде злоупотребено. Не ви е лесно да се контролирате, но в момента е най-добре да мълчите. Внимавайте какво казвате, дори в среда, която няма нищо общо с професионалния ви живот.

Рак – Спад в енергията и промени в настроението. Това е, което ви притеснява днес. Прекалено лично приемате неприятната атмосфера. Опитайте се да гледате на нещата по реалистичен начин, може би очакванията ви са надценени.

Лъв – Очаква ви интересен и предизвикателен ден. Съдбата е благосклонна към вас. Бъдете оптимисти и не се заравяйте в дребнавостите на ежедневието. Възможно е да имате неочаквано запознанство.

Дева – Днес много представители на вашия знак ще мечтаят за усамотение. Звездите подкрепят това желание и ви съветват да намалите контактите с околните и да намерите уединено местенце за медитация. Може да ви залее творческо вдъхновение.

Везни –  Може да се чувствате лениви и сънливи. Това не трябва да ви тревожи, защото не е болест, а преходна слабост, която е резултат от предишното динамично темпо, което ви е настигнало. Отделете време, за да посветите деня на себе си и личните си нужди.

Скорпион – Звездите казват, че днес не само приятели, но и непознати хора могат да се нуждаят от вашата помощ и подкрепа. Не  е добре да отказвате. Добрите дела ще ви донесат късмет в живота. Възможно е Вселената още днес да ви благодари.

Стрелец – Зареждате околните с положителни емоции. Избягвайте „енергийните вампири“. Няма да разберете как са изчерпани енергията ви и силите ви. Добър ден за намиране на подходящи съюзници. Можете да плените всички с идеите си.

Козирог – Имате много необичайни планове и интересни идеи, остава само да намерите помощници за реализирането им. Днес е точното време за решаване на подобни проблеми. Бъдете по-активни и не се колебайте да потърсите съвет.

Водолей – Вашето самочувствие и арогантно отношение бавно започват да дразнят околните. Ако не коригирате поведението си, може да изживеете много неприятна ситуация. Вечерта се опитайте да оправите отношението с партньора си.

Риби – Внимавайте в каква среда пребивавате. Не общувайте с хора, които говорят твърде много – клюките могат да развалят както настроението ви, така и репутацията ви. Отношенията с партньора ви ще се променят към по-добро.

Съветите на Фортуна

Денят носи силна енергия, която не може пълноценно да бъде използвана и търси изход да излезе. Сега лесно могат да се провокират всякакви спорове и конфликти. Препоръчва се да бъдете сдържани и търпеливи в отношението си към другите, въпреки че ще бъде трудно. Повече от всякога важи поговорката: „Да би мирно седяло, не би чудо видяло”. Нужна е повече предпазливост във всичко, бъдете по-внимателни.

При всякакви ситуации е необходимо да се съблюдава спокойствие и уравновесеност. Старайте се да не проявявате недоволство. Не бива да осъждате никой. Крещенето и негативните емоции ще се отразят зле върху здравето. Не се препоръчва активност, но и със скръстени ръце не бива да се стои. Във всичко е необходимо да се спазва златната среда. В любовта е необходимо да се прояви скромност в чувствата. Хубаво е за уединение.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети