Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 2 септември 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 2 септември 2022

Дневен хороскоп – петък – 2 септември 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Вие държите твърде много на вашите идеи, въпреки че осъзнавате в себе си, че другите може да имат по-добри предложения. Трябва да положите повече усилия за решаване на служебни проблеми. Настроението ще бъде променливо.

Телец – Не се заблуждавайте от хора, които изглеждат мили, но те може да имат скрити интереси. В любовен план мнозина ги очакват множество възможности за флирт и запознанства. Ще се чувствате много добре.

Близнаци – Може да се сблъскате със здравословни проблеми или неразположение, които ще ви попречат да се концентрирате върху работата си. Ако смятате, че имате какво да губите в определени ситуации, по-добре се откажете.

Рак – Астралната ситуация е благоприятна за индивидуални дейности. Не се затрупвайте от нови задължения. По-добре се грижете повече за себе си днес. След работа се отпуснете с масаж, музикална вечер, медитация, релакс.

Лъв – При решаване на бизнес интереси, може да се създаде конфликт. Избягвайте ненужните усложнения и големите предизвикателства, които ви натоварват. Насочете мислите си в положителна посока.

Дева – Денят носи за някои напрегнати моменти, но изглежда, че ще намерите решение навреме. Може да имате проблеми във връзката си, но ако си имате доверие един на друг, ще ги преодолеете. Добри хора ще ви помогнат да излезете от неприятна ситуация.

Везни – Имате добри шансове да завършите нещо, което сте започнали. Опитайте се да решавате проблемите един по един и спрете да се тревожите за всичко. Влагайте цялата си енергия в нови занимания. Няма причина да се съмнявате в способностите си или в очарованието, което притежавате. 

Скорпион – Възможно е при двойките да възникнат недоразумения и да се наложи да отложите някои планове, направени за днес. Не е изключено мненията и коментарите на друг човек да повлияят на отношенията помежду ви.

Стрелец – Някой може да ви предложи решения, за които не сте се замисляли, по отношение на професионалните ви шансове. Отложете по-малко приятните неща, които трябва да свършите. Ще се изкушите да опитате нещо ново.

Козирог – Вие имате много планове и очаквате скоро да започне осъществяването на някои от тях. За съжаление събитията днес няма да ви донесат големи промени, освен че обстоятелствата ще ви накарат да се замислите дали избраният от вас път е най-благоприятен за вас.

Водолей – Ако имате проблемни отношения в работната среда, днешният ден ви носи истинско откровение. След преразпределението на задачите, може да получите неочакван стимул от човек, който до момента не е бил приятелски настроен към вас.

Риби – Възможно е леко подобрение в настроението, въпреки че някои проблеми все още съществуват и не са се разминали. Въпреки това можете да се отпуснете, защото денят не носи нищо съществено - най-важното е, че няма и влошаване на нещата

 Съветите на Фортуна

В този ден силата на казаните думи се увеличава многократно. И точно сега може да се появи желание да говорите много и така да кажете излишни неща. Ако сте провокирани към излишен разговор - не се поддавайте. Също така, не участвайте в клюки, измислици и особено в осъждане на други хора. Всички думи белязани от дисонансни енергии, много бързо ще доведат до нежелани последствия и за този, който ги е казал.

Трябва да се помни, че всичко казано в този ден, както добро, така и лошо, може да се осъществи много бързо. Ако не сте сигурни, че думите ви ще донесат единствено полза - по-добре е да замълчите. Именно днес положителните утвърждения са особено ефективни, а молитвите много бързо ще намерят отговор.

И ако една негативно заредена дума е изтървана, незабавно я неутрализирайте с помощта на положителната й енергийна трансформация.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети