Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 20 януари 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 20 януари 2023

Дневен хороскоп – петък – 20 януари 2023 - Tribune.bg
Снимка:
Дневен хороскоп

Овен –Лунното влияние днес изостря сетивата, чувствата, разпалва страстта и освобождава емоции. Бъдете по-внимателни, тъй като ще сте склонни да действате импулсивно и необмислено под влияние на собственото си настроение.

Телец – Вниманието ви днес ще бъде изцяло концентрирано върху домашните задължения и ангажименти. Делата ви могат да поемат неочакван обрат, по отношение на работата или любовта. Не бъдете критични, това може да засегне партньора ви и да провокира разправии.

Близнаци – Изпитвате нужда да преживеете нещо по-вълнуващо, което да освежи сетивата ви и чувствените възприятия. Може да се срещнете с приятели, да излезете на разходка, да се занимавате се с нещо увлекателно. Използвайте въображението си.

Рак – Внимавайте като давате обещания: разбира се, че ще спазите думата си, но няма да е толкова лесно за изпълнение, колкото ви изглежда сега. Важно е да планирате деня си правилно, оставяйки си време за почивка: преумората може да доведе до грешни решения, необмислени действия.

Лъв –Всичко, което предприемете сега, ще даде плодове в бъдещето. Благоприятен ден (особено втората половина) по отношение на семейните отношения. Не винаги близките ви разбират перфектно, но подкрепят идеите ви, включително и най-смелите.  

Дева – Постарайте се да се справите с всички важни неща преди обяд. Това е най-полезното време, затова се възползвайте. Денят е благоприятен по отношение на личните отношения. Можете спокойно и конструктивно да говорите с тези, с които напоследък трудно сте намирали общ език.  

Везни – Монотонността на ежедневието ви лишава от сила, креативност и творческа мисъл. Има само един лек за подобна „болест“ - смяна на обстановката и обогатяване с нови преживявания! Стойте настрана от тези, които критикуват всичко и имат мрачен поглед към живота.

Скорпион – Денят е добър по отношение на деловата и друга комуникация. Можете сега да потърсите съюзници, помощници и съмишленици, ако се нуждаете от такива.  Шансовете за успех са големи да разрешите трудни въпроси.

Стрелец – Съсредоточете вниманието си върху дългосрочните си цели: днес можете да направите много, за да ги придвижите напред. Търсете нови пътища към целта, импровизирайте, ако трябва. Сега може да видите възможности, които другите още не са забелязали.  

Козирог – Първата половина на деня е важно да проверявате всяка информация, която получавате: тъй като има опасност да е подвеждаща или невярна. Не е желателно да споделяте своите лични тайни, да обсъждате вашите планове и намерения с никого.  

Водолей – Настроението ви често може да се променя, като понякога дори малки неща могат да разваля деня ви. Горе главата! Много от вашите преживявания нямат истинска причина за безпокойство и се появяват само защото емоционалният фон е нестабилен.

Риби – Запазете необходимото спокойствие в напрегнати моменти. Не оставяйте на емоциите да ви водят, не вземайте важни решения под влиянието на импулсивни желания и емоции. Добро време за семейни разговори и релаксираща почивка.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Енергията на деня е благоприятна за всички, които са настроени позитивно и носят любов и светлина в сърцето си. На тях ще им се отдава буквално всичко, което е свързано със съзидание и за благото на себе си и другите хора. Спокойствието и уравновесеността са естественото състояние за този ден. С усмивка правете това, което по-рано сте правели с напрежение. Важни дела не предприемайте. Вършете само това, което е неотложно, останалото пак отложете. Обезателно се препоръчва да посветите времето на отдих и съзерцание. Не трябва да правите нищо, което е свързано с разрушителни действия.

Ако се настроите на една вълна с благоприятната енергия на деня, полагате основата за добри промени в живота си в близко време. При това ще стане без вашето практическо участие – енергията на Твореца, която протича през вас, ще сътвори нужните промени.

 *Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено 


 

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети