Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 20.03.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 20.03.20

Дневен хороскоп – петък – 20.03.20 - Tribune.bg
Снимка:

В този ден настроението е променливо и нестабилно

Овен – Добър ден за работа, в който може да покажете вашия професионализъм. Може би трябва да разпределите силите си правилно и задълбочено. Днес може да се занимавате с въпроси, свързани с финансовия сектор.

Телец – Днес ще трябва да разчитате само на себе си. Домакинската работа ще се превърне в тежест, но нямате избор - трябва да подредите къщата. На любовния фронт нещата ще бъдат прекрасни, ако не станете твърде взискателни към партньора си.

Близнаци – Време е да се отпуснете и да спрете да играете на криеница със себе си, преминете към по-сериозни действия в личния си живот. Сега трябва да направите много неща и да вземете отговорни решения.

Рак – Днес Раците ще бъдат активни, но в същото време много внимателни и съсредоточени. Може би ще имате време да направите много неща, да реализирате нови проекти. Съдбата може да ви зарадва с приятни изненади.

Лъв – Добър ден за творчество. Творческият подход винаги е водил до високи резултати. Отделете време за лични грижи, съчетавайки работата с удоволствие. Вечерта е идеална за релакс.  Отпуснете се и гледайте не новините, а някоя романтична комедия.

Дева – Не експериментирайте с външния си вид, после няма да сте доволни от преображението си. Днес е добре да се заемете със своя  духовен свят. Добър ден за саморазвитие и самоусъвършенстване, четене на книги и спортуване. 

Везни – Днес ще имате енергия - повече от достатъчно, така че помислете предварително към какви полезни неща трябва да бъде насочена. Не трябва да бъдете твърде взискателни към другите. Бъдете по-сдържани.

Скорпион – Днес не е благоприятно за енергични действия, както и за предприемане на нови неща, така че не градете грандиозни планове. Погрижете се за вашите близки, попитайте дали имат нужда от нещо.

Стрелец – Днес трябва да сте по-уверени в това, което правите. Самоувереността ще помогне да се преодолеят всички трудности. По въпросите на личния живот не се вслушвайте в съветите на други хора. Те разсъждават от тяхна гледна точка, не от вашата.

Козирог – С поведението или думите си можете да обидите другите, без дори да го осъзнавате. Преди да кажете нещо, помислете внимателно, за да не е нужно после да съжалявате. 

Водолей – Днес бъдете подготвени за факта, че ще имате затруднения и ще трябва да се справите незабавно. Освен това в този ден трябва да бъдете внимателни към всичко, което се случва. Отделете повече време за дейности, които наистина ви доставят удоволствие. 

Риби – Днес не изпитвате голям оптимизъм, но трябва да се гледа напред към бъдещето. Подходящ ден за размисъл и вземане на някои житейски решения. Време е да започнете да четете книгата или да гледате филма, за които преди това нямаше достатъчно време. 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят носи тежка енергия. Възможно е да се случват неочаквани неща. Необходимо е да мобилизирате цялата си воля, за да не се поддавате на изкушения и провокации. Нужно е да се запази спокойствие и да бъдете сдържани. Емоциите могат изцяло да ви погълнат.

В този ден настроението е променливо и нестабилно. Докато се смеете, може да се разплачете. Докато се радвате, може да започнете да се разочаровате. Не бива да се изпитва никаква завист. Не трябва да се раздухват нещата и да се прави от мухата слон. Просто бъдете доволни от това, което имате.

Нараства опасността от кражби и измами, аварии и катастрофи. Неподходящ ден за впускане в каквито и да било авантюри. Ако у вас възникнат известни съмнения относно правилността на вашите постъпки, по-добре се откажете. В противен случай може да ви застигнат неприятности.

Луната преминава на празен ход от 11:00ч и така ще продължи до 14:35ч на следващия ден. Съветът е да не се предприема нищо важно.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети