Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 20.09.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 20.09.19

Дневен хороскоп – петък – 20.09.19 - Tribune.bg

Денят носи активна и творческа енергия. Сърцето ни излъчва радост, иска да живее пълноценно

Овен – Днес ви е по-лесно да вземате финансови и други решения, в състояние сте обективно да претегляте всички плюсове и минуси. Избягвайте да посещавате места, където има много хора. Доста голяма е вероятността да прихванете някой вирус.

Телец – Добър момент за придвижване на вашите интереси. Разни перспективи могат да се отварят в много области, само трябва внимателно да наблюдавате ситуацията и да не пропускате своя шанс. Луната усилва аурата ви и личния чар.

Близнаци – Може да се чувствате несигурни и нерешителни. Не предприемайте никакви важни стъпки, докато това положение не отмине. За щастие това ще бъде кратко. Денят може да донесе изясняване на някаква объркваща или загадъчна ситуация.

Рак – Сутринта е по-добре да не планирате важни въпроси, които изискват силна концентрация на внимание. Много е лесно да забравите или объркате нещо, да изгубите от поглед детайлите, да се провалите заради грешките или небрежността на другите.

Лъв – Появяват се благоприятни обстоятелства. Представителите на творческите професии ще успеят във всички начинания. Ще им дойдат нови интересни идеи. Обърнете на любимия човек повече внимание, не пренебрегвайте неговите нужди.

Дева – За да не губите излишна енергия, направете списък с приоритетни задачи, концентрирайте се върху важните и не хабете енергията си за второстепенни неща. Добра идея е да отидете вечерта на разходка със семейството или приятелите.

Везни – Спокойно погледнете на това какво се случва, забравете, че всичко трябва да бъде перфектно. Нищо лошо няма, ако направите почивка и отделите малко време за самоанализ и възстановяване.

Скорпион – Избягвайте спорове, остри дискусии, конфликти. Днес е необходимо да бъдете тактични в общуването. Първо, няма нужда да си разваляте отношенията с другите и второ, нуждаете се от духовен комфорт, общество на приятни и приятелски настроени хора, подкрепа на близките.

Стрелец – Денят ще бъде сравнително лесен за тези, които могат да променят плановете си и да се приспособят към обстоятелствата. Останалите е малко вероятно да бъдат доволни от това как се случват нещата.

Козирог – Днес ще покажете креативността си при решаването на работни задачи, а резултатът приятно ще изненада не само шефовете, но и вас. Опитайте се да приложите успешния алгоритъм, за да решите и други дела.

Водолей – Не е желателно да се обвързвате със сериозни ангажименти. Вие рискувате да надцените възможностите си и да изпаднете в трудна ситуация. Възможни са непредвидени финансови разходи, неуспешни покупки.

Риби – Старайте се да достигнете целите си като правилно разпределите задачите си за деня. Прекомерното натоварване сега е противопоказно. Много от вас ще изпитат недоволство от нещо или някого. Неочаквана приятна среща.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят носи активна и творческа енергия. Сърцето ни излъчва радост, иска да живее пълноценно. Добре е да се изпълняват физически упражнения, всички хора да бъдат активни. Не трябва да оставате дълго в уединение. Бъдете по-близко до хората, до приятели, колеги.

Човешката енергия днес може да приема различни форми. Често ще се появяват емоции, за съществуването, на които и не подозирате. Уж всичко е хубаво, спокойно, мирно и изведнъж, отнякъде се появява раздразнение, гняв, злоба. В този ден трябва да бъдете честни и справедливи, да отстоявате позиции, когато сте прави. Противопоказно е да се лъже.

Денят е хубав за романтични и любовни връзки, за укрепване на съпружески партньорства,  на стари приятелски отношения, за компании. Клетвите дадени в този ден притежават особена сила, но не трябва да се нарушават.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети