Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 20.11.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 20.11.2020

Снимка:

Овен – Вие сте на прав път и ако продължите по него, несъмнено ще стигнете там, където искате. Не споделяйте плановете си, защото могат да ги саботират. Не давайте възможност на никого да се намесва в тях и да ви отклонява от курса.

Телец – Сега сте в положителен и конструктивен период. Енергията е достатъчна за нови стартове, този път поставяйки си по-високи цели, но не пропускайте да подредите или довършите всички започнати дела, преди да продължите с нещо ново.

Близнаци – Не споделяйте повече информация с хората, отколкото е необходимо. Ако имате проблеми с финансовото положение, добре е да ограничите и контролирате разходите си, след това разработете подробни финансови планове.

Рак – Днес по-възрастна от вас жена ще бъде като ваша пътеводна звезда, от която ще научите ценни житейски уроци. Ако имате предчувствие, че нещо ще се случи, не го пренебрегвайте. Вашата интуиция ще бъде необичайно силна.

Лъв – Нов ден, нов шанс за изкачване на върха. Нека вашите амбиции ви водят днес и не коленичете пред препятствията. Определени проблемни ситуации със сигурност ще ви обезпокоят, но ако останете спокойни и твърди, ще успеете да ги преминете.

Дева – Днес условията са идеални за самоанализ. Най-накрая имате възможност за себе си, когато можете да се отпуснете и да се поставите на първо място. Това е чудесна възможност да обновите външния си вид и да се погрижите по-добре за здравето си. Наистина имате нужда от това.

Везни – Този период е подходящ за промяна, така че не се колебайте да започнете да променяте всичко, което не ви подхожда. Бъдете избирателни и внимателни, когато избирате на какво и на кого да се доверите. Злото не винаги спи под камък.

Скорпион – Емоциите могат да ви накарат да бъдете обхванати от съмнения и несигурност и така да загубите контрол над ситуацията. Опитайте се да стоите здраво на земята и използвайте логика и разум, за да избегнете потенциални грешки.

Стрелец – Този ден ще бъде доста успешен, но късметът ще дойде само при позитивно настроените и весели Стрелци. Старайте се да се отървете от притеснителни и тъжни мисли, развеселете се с пазаруване, срещи с приятели и разходки.

Козирог – Звездите ви съветват да си поставяте реални задачи и да не вдигате летвата твърде високо. Ще трябва да сте методични, когато става въпрос за управление на вашите финанси, защото ще възникнат непредсказуеми разходи. Малко самокритичност няма да навреди. 

Водолей – Радвате се на добри отношения с колегите си, можете да си сътрудничите перфектно и успешно да реализирате плановете си с тяхна помощ. Много от вас са вдъхновени от нови и интересни идеи.

Риби –  Енергията ви ще бъде достатъчно, за да завършите онези неща, които са най-голямото ви предизвикателство. Някой от плановете ви може да бъде възпрепятстван в последния момент. Винаги имайте резервен план.                         

Съветите на Фортуна

Днешният ден е много провокативен. Бъдете много внимателни какво казвате. Всички произнесени думи имат тенденция да се реализират в материален план. Дори най-обикновените думи придобиват сега голяма мощ. Следете какво изричате, не пожелавайте на никого зло, за да не пуснете неволно разрушителна програма в действие, тъй като злото ще засегне първо този, който го изпраща, а не към когото е насочено. Всичко казано ще се върне като бумеранг в скоро време към вас.

Ако някой ви извади от равновесие, помнете, че целият свят е ваше огледало. Нещо подобно имате, носите го в себе си и човекът, който ви ядосва само ви показва вашите слабости. Възможно е да не го осъзнавате, да го потискате да не се изяви, да го мразите, но то е във вас. Нужно е да поработите върху себе си. Може да сте склонни да говорите, да осъждате другите, да изричате прибързани думи, но днес напразно не говорете. Ако искате да подобрите материалното си положение, не говорете днес за бедност и недоимък. Затова пък е благоприятно за повтаряне на положителни утвърждения.                                                                          


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още