Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 21 октомври 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 21 октомври 2022

Дневен хороскоп – петък – 21 октомври 2022 - Tribune.bg

Овен –Днес ще е нужно да преодолеете трудностите, които различни хора ще ви създадат, да защитите вашите интереси в работата (или бизнеса). Понякога трябва да имате достатъчно мъдрост и да премълчите на различни коментари.

 

Телец –Днес е добре да се вгледате внимателно в хората около себе си, да анализирате информацията, която получавате, за да не бъдете подведени. Мнозина ги очакват неприятни ситуации, коментари, които могат да ви вбесят.

 

Близнаци – Възможно е да почувствате апатия и намаляване на енергията. Може да получите неприятни новини или някой да ви разочарова. Важното сега е да се поддържа баланс между емоциите и разума. В любовта бъдете по-рационални.

 

Рак –Могат да ви достигнат някои разочарования, негативни емоции. Опитайте се да не приемате всичко прекалено навътре, за да не изпитате излишен стрес. Обърнете повече внимание на любимия човек, семейството. Старайте се да подобрите атмосферата у дома.

 

Лъв –Днес е добре да правите планове за бъдещето, да анализирате получената информация, да планирате бизнеса и кариерата си в близко бъдеще. Увереността в себе си, която чувствате, оказва положителен ефект и върху обкръжението ви.

 

Дева –Денят е благоприятен за различни неща, енергията ще върви в правилната посока и ще имате добри резултати. Вие сте работохолици. Трудно ви е да не мислите за работа. Някои хора около вас няма да бъдат много приятелски настроени към вас.

 

Везни –Денят обещава да бъде успешен и продуктивен. Разумът ви ще бъде силно повлиян от чувствата и интуицията. Време да внесете повече сигурност и яснота в живота си. Време определите приоритетите си - това може да е свързано с пари, личен живот или работа.

 

Скорпион – Днес не оставяте нищо на случайността, вместо това планирайте нещата по-внимателно. Денят е добър за дома и семейството, когато ежедневните задължения не предизвикват вътрешна съпротива, но доставят удоволствие.

 

Стрелец – Понякога е необходимо да се използват различни предпазни мерки. Достатъчно разумни сте, за да защитите деловите си интереси в критични ситуации. Очаквате големи промени във вашата среда, но реалността изглежда различна, напразно губите творческата си енергия.

 

Козирог – Изненадайте любимия човек по необичаен начин и ако имате достатъчно въображение, всичко може да се промени в положителна посока. Важно е да създадете добра атмосфера и да поддържате добро и позитивно настроение.

 

Водолей – Добре ще е да използвате дипломатическите си маниери при общуване. Някой насърчава творческото ви въображение и стремежа за нови знания. Направете нещо в полза на по-добър външен вид, което ще подобри и настроението.

 

Риби – Ако е възможно, прекарайте деня с по-малко контакти. Само в уединение ще осъзнаете смисъла на събитията от миналото и връзката им с настоящето. Ще ви олекне и ще почувствате вътрешно облекчение, ако споделите товара си с близък човек.


Съветите на Фортуна

Денят е малко опасен. Нищо важно да не се започва днес. Въздържайте се от загуба на енергия. Почивайте си, бъдете разумни, пестете силите си и икономично ги изразходвайте. За предпочитане е повече да се мълчи, по-малко да се говори. Днес не трябва да се обиждате, ако ви ругаят или критикуват, а да обърнете внимание какво ви казват, защото това ще помогне да отстраните недостатъците си.

Денят е подходящ за въздържание и пост. Не се препоръчва вадене на зъби. Започнали болести са опасни. Нараства вероятността за кражби и измами, опасност от аварии и катастрофи.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати