Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 21.01.2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 21.01.2022

Дневен хороскоп – петък – 21.01.2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Ако напоследък сте били малко строги към себе си и сте се принуждавали да правите повече, отколкото наистина сте способни да вършите, възползвайте се от възможността да излезете и да се забавлявате, да разпуснете малко.

Телец – Планетарната енергия ви насърчава да изоставите всеки прием на вредни и калорични храни. Също така е добро време за гладуване и пречистване. Ако можете, гладуването със сок е чудесен начин да пречистите тялото си, без да нарушавате твърде много ежедневието си. Ако гладуването не е възможно, разгледайте някои от билковите почистващи комбинации, налични в магазините за здравословни храни.

Близнаци – Настоящата планетна енергия може да наруши някои от най-добре подготвените ви планове, но може да има много добра причина за това. Ако сте решили да следвате определен курс в определена връзка и това не ви подхожда, събитията, които се случват, могат драстично да променят нещата.

Рак – Във въздуха се носи някакво напрежение. Небесната обстановка в момента може да ви направи много чувствителни. Вие се чувствате между чука и наковалнята заради някаква ситуация. Бъдете търпеливи с текущите проекти, които се нуждаят от допълнително проучване или по-добра организация.

Лъв – Промяната е нещо, което ви изкушава и с директния подход към дадената възможност може да я предприемете! Планетната енергия дава възможност на всеки да промени нещо радикално в живота си: от подстригване до раздяла.

Дева – Началото на деня ще бъде трудно за мнозина. Ще има причини за притеснения и безпокойство. Нервите не ви напускат. Опитайте се да разберете какво го причинява и го отстранете веднъж завинаги, защото вашето здраве е засегнато от дискомфорта, който изпитвате.

Везни – Важен момент, когато трябва да направите всичко възможно, за да завършите всички висящи ангажименти на работа. Покажете своите чувства и заинтересованост към партньора си. Ще прекарате много по-приятно, ако сте честни и го/я оставите да види, че това, което казвате е истина.

Скорпион –Има силна тенденция да забравяте за здравето си, защото сте твърде заети с други неща. Графикът ви може да е пълен с дейности, но не е чак толкова претоварен, че да не можете да отидете на среща, ако желаете.

Стрелец – Позицията на планетите означава, че има всички шансове да бъдат издухани всички паяжини, които може да са се образували наскоро във вашата връзка, и също така да ви помогне да преоткриете личния си запас от вътрешна радост и щастие.

Козирог – Никога не сте били от онези, които изоставят целта, след като тя е поставена, но трябва да свикнете с малките заобиколки, които животът ви показва по пътя. Вместо да гледате на тези отклонения като на неуспехи, мислете за тях като извивки на пътя, които са били твърде фини, за да забележите, когато сте започвали. Имайте вяра, че сте на прав път!

Водолей – Подходящо време да се срещнете с други хора и да се насладите на тяхната компания. Астралната енергия ви свързва с онези, които могат значително да разширят вашите собствени мисли, идеи и намерения и които биха могли да окажат дълбоко влияние върху живота ви.

Риби –  Емоциите могат да се развихрят, но сега е важно да останете спокойни. Избягвайте да обвинявате някой друг, ако сте разстроени или обезсърчени. Направете каквото можете и приемете, че промяната е част от живота. Колкото повече общувате и се свързвате с хора, толкова повече шансове имате да напреднете във всяка област.

Съветите на Фортуна

Денят е с тежка енергия. Ако още от сутринта се защитите с молитва, нищо не ви грози през него. Денят може да се окаже ден на нашите заблуждения и грешки. Хората сега са най-податливи и възприемчиви на всякакви чужди внушения. Бъдете внимателни, за да не изпаднете под чуждо влияние.

Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях. Подходящ ден само за рутинна работа. Препоръчително е в този ден да се връщат дълговете, да се прощава на тези, с които сте сърдити.

Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети