Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 21.02.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 21.02.20

Дневен хороскоп – петък – 21.02.20 - Tribune.bg
Снимка:

Енергията на деня е много благоприятна за всички хора, които са настроени позитивно и носят любов и светлина в сърцето си

Овен – Не бързайте с нещата - прибързаните действия могат да причинят голямо разочарование и да доведат до неприятности и притеснения. По-добре е да използвате този ден за приятно забавление - дори срещите с обикновени познати, ще ви дадат много причини за радост. 

Телец – Добър ден за релакс, забавление, срещи с приятели и осъществяване на контакти. Общуването ще бъде продуктивно и ще донесе много радост.

Близнаци – Спокоен и благоприятен ден, за да се справите с всякакви проблеми и задачи. Ще бъдете изпълнени с енергия и лесно ще преодолеете трудностите, ако проявите характер. Днес съветите на други хора може да са неблагоприятни за вас. 

Рак – Бъдете наблюдателни, но не бързайте с окончателните заключения. Не давайте повод за клюки. Денят е идеален за комуникация, срещи, общуване в социалната мрежа и разговори с близки хора, които не сте виждали отдавна.

Лъв – Днес ще имате положителни преживявания. Нещата ще ви се получават лесно и бързо. Не се отказвайте от събития и срещи - те ще ви донесат радост и ще са полезни. Дистанцирайте се от негативно настроени хора.

Дева – Погрижете се за приключването на старите дела. Пазете се от недообмислени решения и импулсивни действия. Това може да ви донесе неприятности. Сега не  е време за никакви промени.

Везни – Благоприятен ден за изпълнението на плановете ви, както и за предаване на различни идеи на други хора. Звездите ви обещават щастливо съчетание от обстоятелства, при условие, че сте инициативни. 

Скорпион – Добър ден за решаване на проблеми и трудни въпроси. Този път ще бъдете решителни и ще се справите сами с всякакви неприятности. Избягвайте общуването с недоброжелателни хора.

Стрелец – Звездите ви обещават светъл и интересен ден, изпълнен със събития и впечатления. Нещо или някой може да ви накарат да промените плановете си в последния момент. Отделете време да си починете и да се отпуснете.

Козирог – Денят обещава да бъде успешен за тези, които планират работа, пътуване и преговори. Не забравяйте мъдростта, че не всичко е това, което изглежда на пръв поглед. Не бързайте – може да предприемете инициатива, за която после да съжалявате.

Водолей – Добър и хубав ще е денят във всички отношения, при условие че не се поддадете на мрачното настроение. Настройте се на положителна вълна. Погрижете се за практическите въпроси.

Риби – Не е добър ден за разрешаване на конфликти - днес емоциите могат да бъдат пречка при решаването на проблеми. Внимавайте да не обидите с нещо партньора си и не го отрязвайте. По-добре направете приятна изненада.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Енергията на деня е много благоприятна за всички хора, които са настроени позитивно и носят любов и светлина в сърцето си. Ще ви се удава буквално всичко, което е свързано със съзидание и за благото на себе си и другите хора. В този ден може да получите даже изцеление от нещо – практически от само себе си, без вашето пряко участие.

Спокойствието и уравновесеността е естественото състояние за този ден. С усмивка правете това, което по-рано сте правели с напрежение. Важни дела не предприемайте. Вършете само това, което е неотложно, останалото пак отложете. Обезателно се препоръчва да посветите времето на отдих и съзерцание. Не трябва да правите нищо, което е свързано с разрушителни действия като късане на цветя, чупене на клони или друго.

Ако се настроите на една вълна с благоприятната енергия на деня, полагате основата за добри промени в живота си в близко време. При това ще стане без вашето практическо участие – енергията на Твореца, която протича през вас, ще сътвори нужните промени.

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети