Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 21.05.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 21.05.21

Снимка:

Овен – Днес ще получите комплименти, защото излъчвате невероятна харизма и чар. Ако се чувствате самотни, сега имате чудесен шанс да срещнете нова любов. Добрите обстоятелства в работата ви носят повишено самочувствие.

Телец – Като цяло ще преобладава доброто настроение. Вътрешното дете се събужда във вас и ви отвежда в света на мечтите. Възможно е да се реализират някои стари желания от миналото. Доверете се на себе си и на вашите забележително точни инстинкти!

Близнаци – Приятната обстановка ще ви зареди с положителна енергия. В личния ви живот всичко върви добре. Възможно е да имате приятно запознанство чрез приятел с човек, който може да плени мислите и сърцето ви.

Рак – Енергията на Луната ви насърчава да проявите своите способности и ярко въображение. На работа успявате да свършите с всичко навреме с вашия балансиран и разумен подход. Излъчвате жизненост, младост и голяма енергия.

Лъв – Денят ще започне вероятно със спор, но вечерта може да ви донесе помирение с партньора ви, ако сте готови да разрешите проблема заедно. Потиснете егото си и признайте повтарящите се грешки.

Дева – Може да имате важен разговор, който ще внесе баланс в живота ви. Очаква ви приятен ден и нещата ще се развият както искате. Вечерта можете да анализирате постигнатото и да благодарите за добрите обстоятелства.

Везни – Възможни са разгорещени дискусии в семейния кръг, но вие умело ще ги избегнете. Разногласията винаги ви вкарват в лошо настроение, но сега вие избирате мира и спокойствието. Хармоничната ви енергия влияе положително на околните.

Скорпион  –  Нещо ще ви изненада приятно днес, особено в романтичен план. Ако се чувствате самотни, излезте навън и се смесете с хората! Никога не знаете кого може да срещнете. Поемете инициативата, активирайте се и се възползвайте от всяка възможност, която пресича пътя ви.

Стрелец – Семейните въпроси ще излязат на преден план и може да се окажете много раздразнителни. Опитайте се да намерите решения на проблемите, с които се сблъсквате и по този начин да възвърнете спокойствието си.

Козирог – Най-важното в момента е да се организирате. Това ще ви позволи да върнете света си в ред, премахвайки стреса и безпокойството. Има вероятност нещо или някой да ви накарат да се зарадвате много.

Водолей – Очаква ви интересен ден, всичко ще бъде напълно различно и много по-позитивно от това, на което тайно сте се надявали. Можете да бъдете оптимисти, защото ще можете да разрешите определени препятствия.

Риби – Добре би било да съсредоточите усилията си изцяло върху решаването на някои актуални проблеми в живота си днес. След като ги отстраните, ще бъдете свободни да се концентрирате върху планирането на бъдещето си.

Съветите на Фортуна

Първата половина на деня е подходяща за всякакви начинания, проекти и работа. Но трябва да се избягва физическото претоварване. Старайте се да движите важните си цели и да не губите времето си за дреболии и в празни разговори.

Днес много хора се нуждаят от способността да се контролират, да се справят с емоциите, а не да бъдат водени от мимолетни преживявания.  Добре е да стоите далеч от тези, които обикновено ви изваждат от равновесие, правят ви нервни, ядосани или притеснени.

Денят е благоприятен за релакс, комуникация със семейството и приятелите. Всичко, което е свързано със семейството, сега е успешно. Не трябва да сте унили. Усмихвайте се по-често, старайте се да приемате живота с лекота. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още