Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 21.08.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 21.08.2020

Дневен хороскоп – петък – 21.08.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Ден за укрепване на семейните връзки и за занимания с домашните дела

Овен – Старайте се да действате по план. Не се поддавайте на желанието си да рискувате - краят може да не е какъвто го очаквате. Не е изключено да преминете през изпитание в работата. Постепенно напрежението ще се разсее.            

Телец – Ако ви е било трудно да изразите себе си в любовта или сте се сблъсквали с неразбиране от страна на любим човек, тогава скоро ситуацията ще се промени към по-добро и ще получите добри резултати. 

Близнаци – Денят е възможно да бъде напрегнат. Повишава се вероятността от възникване на различни ограничения, препятствия, трудности, забавяния. Не е най-продуктивният ден за вас, но и това ще отмине…

Рак – Навярно се намирате в един сложен период, който ще трябва да преодолеете със силата на волята си. Вярвайте повече в себе си. Внимавайте да не допускате грешки, другото ще се оправи от само себе си.

Лъв – В този ден едва ли ще можете да диктувате своите нови условия. Към бъдещите перспективи се отнасяйте с цялата сериозност, на която сте способни. Подходящо време за нестандартни мероприятия и приятелски събирания.

Дева – Ще имате един доста динамичен ден вероятно. Независимо от вашите планове и намерения, съдбата ви подготвя някои промени. Бъдете готови да отреагирвате веднага и да вземате бързи и разумни решения.

Везни – Денят изисква спокойна атмосфера. Иска ви се да се заобиколите с красиви вещи и да проведете този ден в обществото на позитивни хора. Отдайте предпочитание на привичните приятни занимания.   

Скорпион – Искате да предприемете бързи действия, но всичко ще става бавно. Може да разчитате единствено на собствените си сили и това ви кара да не се чувствате достатъчно стабилни и сигурни.

Стрелец – Готови сте днес да се отдадете без остатък на ново дело или на любовно приключение. Обаче звездите приятелски ви съветват да направите малка пауза и да се опитате да видите нещата откъм по-практичната им страна. 

Козирог – Днес съдбата ще е блага  към вас. Вършете това, което е актуално за момента. Интересът ви към нещо или някого ще бъде провокиран. Избягвайте да влизате в резки противоречия и стълкновения с когото и да било.

Водолей – Хубав ден, но все пак внимавайте. Повечето неща ще стават така, както ви се иска. Някои обстоятелства или срещи с хора могат да ви се сторят като подарък от съдбата. Прекрасно време за свободно творчество.

Риби – Ще бъдете мечтателни, разсеяни и отнесени. Делата, които изискват особено внимание към детайлите и напрегната работа на ума, постарайте се да ги пренесете в друг ден за осъществяване.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Време за избор и приемане на добре обмислени решения. Много тайни днес могат да станат явни, а казаните думи да се обърнат срещу вас. Избягвайте както колективната работа, така и местата, където има много народ. Пасивността, уединението сега са за предпочитане.

Добре е да се общува с по-възрастни роднини, учители, да се прочете мъдра книга. Ден за укрепване на семейните връзки и за занимания с домашните дела. Хубаво е в този ден да се търси прошка, да се оправят грешки, да се търсят загубени вещи. Главното е да се съблюдава хармония във всички сфери.

От 06:38 часа до 12:17 часа Луната се движи на празен ход. Това е неефективен период, затова не предприемайте нищо важно, не купувайте важни неща, не подписвайте договори. Периодът е подходящ само за вършене на обичайните неща, за довършителни работи и за почивка.                       


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети