Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 21.12.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 21.12.18

Дневен хороскоп – петък – 21.12.18 - Tribune.bg
Снимка:

Хубаво е за начало на важните дела. Съдбата ще ви покровителства

Овен - Плодотворен ден, подходящ за предприемане на инициатива, споделяне на идеи и планове. Вашето влияние е неограничено над тези, които са около вас. Не злоупотребявайте с властта си! Може да се почувствате разочаровани от нещо или някого.

Телец - В работата си сте склонни да пилеете сили, което води до непродуктивни действия. Вниманието ви лесно ще се отвлича от по-несъществените неща като забравяте за най-главното. Подходящо време за хармонизиране на отношенията, настроени сте към нежност и любов.

Близнаци - Благоприятен ден, който позволява успех в много неща. Трябва обаче да се има предвид, че едва ли ще можете да свършите всичко. Днес ще бъдете доста убедителни в общуването си и значително нарастват шансовете ви да успеете да убедите другите в това, което искате.

Рак - Мнозина искат да разпуснат, но ви зове чувството за дълг, защото предстои още много работа. В днешния ден ще се нуждаете от малко морална подкрепа. Ако можете, прекарайте повече време с любим човек. Ако нямате такава възможност, пестете силите и енергията си.

Лъв - Време, в което трябва да покажете постоянство и сила на характера си. Ще се придвижвате бавно, но сигурно към установената цел. Бъдете последователни в действията си и не говорете излишни неща. Наближават позитивни промени.

Дева - Днес ще бъдете сериозни и самовглъбени. Лесен и успешен ден, отварящ много интересни възможности. Той дава шанс да се постигне успех в много насоки. Подбирайте внимателно средствата, с които ще преследвате целите си.

Везни - Днес не трябва да бързате. Нека всичко да върви в нормалния си ритъм. Имайте предвид, че опитвайки се да ускорите нещата изкуствено, се излагате на риск от неприятности. Може би ще изпитате неудовлетвореност, но този период няма да продължи още дълго. Много скоро ще се озовете на гребена на вълната.

Скорпион - Звездите ви съветват да имате по-отговорен подход към изпълнението на задълженията на работното място. Бъдете внимателни и рационални в своите действия. Ако приложите необходимите усилия и проявите малко повече упоритост и последователност, ще съумеете да се справите с трудностите по пътя си.

Стрелец - Денят е подходящ, за да внесете ред около себе си, да сложите всичко на място, да изхвърлите ненужното. Направете план за действие стъпка по стъпка, който ще ви доведе до постигането на желаната цел. В днешния ден съдбата може да подложи личните ви отношения на проверка.

Козирог - Добре ще сторите да изключите всякакви дразнещи фактори около себе си. Щадете силите и енергията си и се подготвяйте за предстоящите сериозни дела. Личните ви взаимоотношенията ще ви вдъхнат спокойствие и увереност.

Водолей - Първата половина на деня е много по-плодотворна, дава шанс да се справите с някои трудни неща. По-добре е да не вземате важни решения, особено ако смятате, че някой се опитва да ви окаже натиск.

Риби - Денят ще започне добре. Много проблеми могат да бъдат решени, ако покажете изобретателност и положите достатъчно усилия. През втората половина на деня ще бъдете емоционално по-неустойчиви.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес нещо успешно завършва или достига кулминацията си. Това може да се отнася до започнато дело или емоционално състояние. Може би в този ден най-накрая ще бъдете освободени от съмненията и тревогите, които ви измъчват. Във всеки случай ще успеете да постигнете хармония със себе си и със света около вас. И за да създадете най-добрите условия за вашето щастие, опитайте колкото е възможно повече да бъдете сред хората. И наистина помислете: как може да стигне до вас добра новина, ако прекарате целия ден в уединение? И кой ще може да ви развесели, ако не ви вижда и чува?

Хубаво е за начало на важните дела. Съдбата ще ви покровителства. Днес всички знаци на Зодиака ще усетят вълна от енергия, вдъхновение и творчески порив. В резултат на това ще се свърши много работа и настроението ще остане на най-високо равнище.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети