Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 22.01.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 22.01.21

Дневен хороскоп – петък – 22.01.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Бъдете по-внимателни. Лунното влияние изостря чувствата, разпалва страстта и освобождава емоции. Склонни сте да действате импулсивно и необмислено под влияние на собственото си настроение.

Телец – Вниманието ще бъде съсредоточено върху домашните задължения. Нещата могат да поемат неочакван обрат, особено по отношение на любовта. Не бъдете критични, това може да обиди партньора ви и да провокира разправии.

Близнаци – Имате нужда да изпитате нещо вълнуващо, което да освежи чувствените ви възприятия. Срещнете се с приятели, излезте на разходка, занимавайте се с нещо увлекателно. Използвайте въображението си.

Рак – Внимавайте с обещанията; разбира се, че ще спазите думата си, но няма да е толкова лесно, колкото изглежда сега. Важно е да планирате правилно деня си, оставяйки си време за почивка: преумората може да доведе до грешни решения, необмислени действия.

Лъв – Не бързайте. Всичко, което правите сега, ще даде плод в бъдещето. Благоприятен ден (особено първата половина) по отношение на семейните отношения. Не винаги близките ви разбират перфектно, но подкрепят идеите ви, включително и най-смелите.                                       

Дева – Опитайте се да се справите с всички важни неща сутрин. Това е най-полезното време и не трябва да се губи. Денят е благоприятен по отношение на личните отношения. Можете спокойно и конструктивно да говорите с тези, с които напоследък не сте намерили общ език. 

Везни – Рутината и еднообразието ви лишават от сила, креативност и творческа енергия. Има само един лек за подобна „болест“ - промяна на обстановката и обогатяване с нови преживявания! Стойте настрана от тези, които критикуват всичко и имат мрачен поглед към живота.                   

Скорпион – Началото на деня е добро по отношение на деловата комуникация. Можете да търсите съюзници, помощници и съмишленици. Можете да разрешите дори много трудни въпроси - шансовете за успех са големи. 

Стрелец – Съсредоточете се върху дългосрочните цели: днес можете да направите много, за да ги постигнете. Импровизирайте, търсете нови пътища към целта. Сега вие можете да видите възможности, които другите не са забелязали. Някои решения ще се окажат много успешни.

Козирог – Следобед е важно да проверявате всяка информация, която постъпва: има опасност някой да се опита да ви подведе. Нежелателно е да споделяте своите тайни, да обсъждате важни планове и намерения.

Водолей – Настроението може да се променя по-често от обикновено, понякога просто малки неща, които могат да го съсипят. Горе главата! Много от вашите преживявания нямат истинска причина и се появяват само защото емоционалният фон е нестабилен.

Риби – Запазете спокойствие. Не се оставяйте на емоциите да ви ръководят, не вземайте важни решения под влиянието на импулсивни желания. Добро време за семейни разговори и релаксираща почивка.                      

Съветите на Фортуна

Първата половина на деня е подходяща за всякакви начинания, проекти и работа. Но трябва да се избягва физическото претоварване. Старайте  се да движите важните си цели и да не губите времето си за дреболии и в празни разговори.

Днес много хора се нуждаят от способността да се контролират, да се справят с емоциите, а не да бъдат водени от мимолетни преживявания.  Добре е да стоите далеч от тези, които обикновено ви изваждат от равновесие, правят ви нервни, ядосани или притеснени. Денят е благоприятен за релакс, комуникация със семейството и приятелите. Всичко, което е свързано със семейството,  сега е успешно. Не трябва да сте унили. Усмихвайте се по-често, старайте се да приемате живота с лекота. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене.                                                                                                                                      


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети