Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 22.02.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 22.02.19

Дневен хороскоп – петък – 22.02.19 - Tribune.bg
Снимка:

Денят изисква благоразумие и сдържаност, тъй като е свързан с опасности и изисква особено внимание

Овен – Успехът ще ви придружава всяка стъпка, но не позволявайте да ви главозамае. Бъдете внимателни, може би сте прекалено откровени с някого. Нови интересни запознанства ще ви помогнат да разширите кръга от приятели и интереси.

Телец – Планетарните влияния са способни да ви подтикнат към смели инициативи, на които не бихте се решили при други обстоятелства. Ако успеете да повярвате в себе си и да подходите към делата с оптимизъм, то скоро ще постигнете успех.

Близнаци – Планетарното влияние е благоприятно за разрешаването на семейни въпроси и отношения. Това е подходящият момент да поработите върху себе си - да се отървете от комплексите, да преосмислите събитията от миналото и т.н.

Рак – Денят ви носи добри възможности, опитайте се да ги използвате. Влиянието на Луната предвещава добри шансове, които се откриват чрез общуването ви. По-добре е рационално да се прецени какво се случва, да се реагира на всяка ситуация

Лъв – Готови сте да вземате смели решения и незабавно да започнете да действате в посока на тяхното изпълнение. За съжаление вашите решения може да не са добре обмислени. Обективно оценявайте шансовете за успех и не позволявайте да се увличате.

Дева – Вашите действия говорят по-ясно от думите ви. Вие сте готови да се проявите като лидер и да поведете другите, давайки достоен пример. Втората половина на деня е идеална за комуникация (лична и делова), търсене и обмен на различна информация, за кратки пътувания.

Везни – Този ден е идеален за самоусъвършенстване - почетете философската литература. Дори и последната дума винаги да е ваша, опитайте се да не влизате в спорове, да не говорите с повишен тон. Искате да разнообразите семейния живот? Опитайте се просто да смените обстановката.

Скорпион – Благодарение на общуването ви се отварят нови перспективи. Сега трябва да се съсредоточите върху реализирането на основната мечта! Съдбата ще ви изпрати подкрепа точно когато ви потрябва.

Стрелец – През първата половина на деня има шанс да се сблъскате с малки трудности и притеснения. Ще имате храна за размисъл. Ако виждате света в мрачни тонове, вероятно се чувствате доста преуморени.

Козирог – На работното си място бъдете много внимателни и предпазливи. Възможно е някой завистлив колега да ви има зъб. Ако искате нещо ново в личните си отношения, то направете сами някои стъпки в тази посока.

Водолей – Трябва да бъдете внимателни по отношение на сътрудничеството. Много е важно да проверите условията на споразуменията и договорите. Сега вашето предимство е здравомислието. Използвайте всяка една възможност да се отпуснете.

Риби – Доверете се на инстинктите си! Проверявайте дали получената информация е вярна. Можете да се заемете с най-амбициозните си проекти. Кратки пътувания, разходки ще бъдат успешни. Всяка физическа активност ще ви бъде от полза.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят изисква благоразумие и сдържаност, тъй като е свързан с опасности и изисква особено внимание. Нужно е да се спи по-малко. Това е най-добрият ден за лечебно гладуване. Почти всички мъдреци и духовни учители препоръчват този ден да се гладува, за да се обнови енергията, да се намали съдържанието на отрови в организма. Благоприятно е да поръсите със светена вода дома си, да използвате благовония, запалете свещ. Нека да има повече светлина около вас!

Събития, които се случват през този ден се явяват отражение на нашата същност, нашите помисли и постъпки. Всичко, което виждаме или чуваме около себе си, ни казва истината за нас самите. Внимателно се вслушайте какво ви говорят. Приемете тази информация, дори да не ви е приятна.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети