Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 22.03.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 22.03.19

Дневен хороскоп – петък – 22.03.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сега може да се отпуснете, да се успокоите, да си позволите към нищо да не се стремите, просто да бъдете себе си

Овен – Въздържайте се да казвате на всички какво мислите за тях. В момент на гняв, затворете очите и се опитайте да се успокоите. Не е най-доброто време за финансов риск, така че не инвестирайте в съмнителни проекти. В личния си живот се опитайте да се отървете от емоционалния стрес.

Телец – Този ден дава възможност да научите много нови неща, да придобиете полезен опит. Общуването с близки хора или приятели ще е полезно, ще получите добри съвети и ще повдигнат настроението ви.

Близнаци – Добър ден за пазаруване, за благоустройство на дома и промени, за възстановяване на реда. Във всичко, което правите, вкарвате елемент на творчество, така че дори рутинната работа става увлекателна.

Рак – Каквото и да правите, придържайте се към здравия разум. Можете да предприемете нещо, да експериментирате, да рискувате, но във всичко трябва да спазвате мярката. Добре е, че наблизо има хора, които са готови да дадат добри съвети, за да ви предпазят от досадни грешки.

Лъв – Вие обичате да бъдете в центъра на вниманието, освен това вашата компания ще е много търсена днес. Вечерта прекарвайте времето си с приятели, за да избягате от проблемите и да се отпуснете подобаващо.

Дева –Днес не сте толкова енергични и активни, колкото обикновено и се нуждаете от повече почивка. Денят е благоприятен, ако търсите да намерите тихо пристанище, да срещнете дълбоко разбиране или истинско духовно единство.

Везни – Посветете деня на себе си и няма да сбъркате. Освен това направете нещо за укрепване на имунитета си и поддържане на собственото си здраве. Помислете отново как да спечелите сърцето на човека, когото харесвате.

Скорпион – Денят не е лош, но ще трябва да поработите усилено, за да постигнете наистина значими резултати. Необходимо е да се намерят помощници, без тях едва ли ще можете да се справите. Придържайте се към златната среда във всичко.

Стрелец – Подходящ ден за решаване на дребни рутинни задачи. По важните въпроси едва ли ще бъдат успешни и малко зависят от вашите усилия. Обстоятелствата могат да се развият по неочаквани начини.

Козирог – Събитията в този ден ще покажат колко истински и успешни са били вашите решения, които сте вземали по-рано. Ако откриете, че сте направили грешки, опитайте се да ги коригирате възможно най-бързо – още не е твърде късно. Тревожете се по-малко и не показвайте на никого безпокойството си.

Водолей – Ще има възможност за укрепване на семейните отношения, за решаване на някои вътрешни проблеми. Родителите Водолеи трябва да бъдат особено внимателни към децата: те ще се нуждаят от подкрепата ви.

Риби –Може да ви е трудно, но ще останете спокойни. Това е, което ще ви помогне да се справите с проблемите: без излишни емоции ще вземете правилните решения. Не бързайте с пазаруването – спонтанните покупки е малко вероятно да бъдат успешни.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден на хармонията – за отдих и пасивност. Сега може да се отпуснете, да се успокоите, да си позволите към нищо да не се стремите, просто да бъдете себе си. Ако обаче и предните дни сте били бездейни, когато е трябвало да бъдете активни и действащи, тогава днес може да бъдете унили и тъжни, денят да ви се стори скучен, мрачен.

Благоприятната енергия подтиква духовните и творческите личности да проявят своите способности на най-високо равнище. Общата задача на днешния ден е да се поддържа справедливост в проявлението на света. При всякакви ситуации е необходимо да се съблюдава спокойствие и уравновесеност. Старайте се да не проявявате недоволство. Не бива да осъждате никой. Крещенето и негативните емоции ще се отразят зле върху здравето. В любовта е необходимо да се прояви скромност в чувствата. Да не се гладува, но и да не се преяжда.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети