Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 22.10.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 22.10.21

Дневен хороскоп – петък – 22.10.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Повишава се жизненият ви тонус и духът се повдига и има подем в настроението. Възможно е около вас да настъпят някакви положителни промени. Днешният ден може да ви поднесе нещо изненадващо и неочаквано.

Телец – Днес ще имате достатъчно енергия, но е необходимо да я използвате само в положителна насока. Можете да продължите да се занимавате с обичайните си дела, но не предприемайте нищо ново. Плановете ви могат да претърпят ново развитие.

Близнаци – Днес може да видите някои неща или хора по нов начин. Вътрешните ви възприятия се пробуждат с пълна сила, а това може да ви донесе нови и може би непознати усещания. Бъдете отворени за нови идеи и запознанства.

Рак – От трудови подвизи днес по-добре се откажете, защото това не е вашият ден. За вас сега е по-подходяща рутинната работа. Старайте се да се движите по пътя на най-малкото съпротивление. Погрижете се за здравето си. Правете повече разходки на чист въздух.

Лъв – Далеч не всичко ще ви се отдава лесно, но в някои ситуации е необходимо да проявите постоянство, а в други е по-добре да се оттеглите. През деня не е изключено да срещнете малки затруднения. Може да възникне личен проблем, който ще решите бързо.

Дева – Добър ден за общуване, визити, оправяне на нерешени проблеми, обмяна на мнения, идеи и правене на планове. Вашата непринуденост в общуването ще улесни контактите ви. Намирате се в емоционален подем. Хубав ден за любов.

Везни – Някой няма да оправдае вашите очаквания и постъпките му могат да ви разочароват. Трябва да сте нащрек, защото ще има хора, които могат да се опитат да ви използват за свои собствени интереси.

Скорпион – Денят не е лош и ще донесе положителни емоции на мнозина. За повечето от вас звездите са приготвили интересни моменти. Съдбата може да ви поднесе неочакван бонус: аванс, някаква компенсация, важна информация, неочаквана среща.

Стрелец – Днес може да ви липсва обективност, да се почувствате леко объркани и неспособни да се фокусирате върху главните си задачи, затова внимавайте, когато се занимавате със сериозните неща, които имате да вършите.

Козирог – Днес ще бъдете в добро разположение на духа, енергични и активни. Тъй като смятате, че сте повече осведомени от останалите, не е изключено да възникнат недоразумения с приятел или някой друг от обкръжението ви.

Водолей – Зарадвайте някои от хората, на които държите с нещо, изпълнявайте желания и бумерангът на добрите постъпки няма да ви остави да чакате дълго. Вечерта е за предпочитане да се прекара в спокойна домашна обстановка.

Риби – Днес емоциите ще са водещи във вашите действия, а не здравият разум. Избягвайте да придобивате вещи, дори на изгодна цена. Голяма е вероятността да се окаже, че за придобитото парите ви са били хвърлени на вятъра.

Съветите на Фортуна

През целия ден съдбата ще ви раздава козове, по всякакъв начин ще опитва да ви предпази от неприятности и да ви подхранва емоционално. Денят не е предназначен за нещо глобално, сериозно, изискващо концентрация, изключително внимание и предпазливост. Най-добре е да си починете и да натрупате сили преди бъдещи постижения. Можете да правите това, което обичате или това, което сте планирали от дълго време, например, да прочетете интересна книга, да разговаряте с приятел, когото не сте виждали от дълго време, да гледате завладяващ филм или отидете на място, което отдавна искате да посетите.

Не е лошо, ако прекарате този ден сами с любимия човек или със семейството си. Важно е да избягвате претоварвания, особено емоционални. Не трябва да се допуска кавга/изясняване на отношенията с колеги, роднини, втора половина, приятели. Словесната схватка в този ден заплашва да доведе до латентна вражда и по-сериозни конфликти в бъдеще.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети