Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 22.11.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 22.11.19

Дневен хороскоп – петък – 22.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен- За да избегнете проблемите, ще трябва да проявите повече изобретателност и находчивост. Не се предоверявайте повече от необходимото. Не влизайте в различни роли, бъдете естествени.

Телец-  Проблемите лесно ще решите с повече демократичност. Избягвайте да вземате спонтанни решения. Доверете се на приятелите си, защото някои от тях могат да помогнат за преодоляване на трудностите ви.

Близнаци- Има обещаващи показатели за парични постъпления, но за съжаление няма да е  при всички. Пазете в тайна вашите идеи и желания. Още не е време да ги изваждате на бял свят.

Рак- Препоръчва ви се да бъдете сдържани днес. Някои психологически проблеми могат да излязат на преден план. Отделете време на семейството, домашните задължения и въпросите свързани със собствеността.

Лъв- Представителите на знака ще имат възможност да демонстрират своите таланти и способности. Внимавайте с флиртовете на работното място. Някои хора тълкуват всичко по своему и могат да допринесат за неприятности.

Дева- Внимавайте, когато раздавате съвети на други хора. На работното ви място са възможни спречквания, затова бъдете внимателни в думите и действията си. Повишено е днес нивото на раздразнителност у някои хора.

Везни- Денят не е подходящ за вземане на важни решения и да предприемате активни действия. Днес изцяло ще бъдете податливи на емоциите и настроението на околните, затова подбирайте компанията си внимателно.

Скорпион- Днес ще ви бъде нервно и неспокойно. Трудно ще ви бъде да стоите на едно място или да се съсредоточите върху каквото и да е. Избягвайте важните дела, защото не сте способни в момента на трезва оценка.

Стрелец- Може да получите интересно предложение, но ще трябва да помислите внимателно върху него. Умението рационално да планирате вашите дела и да разпределяте силите си ще ви помогне много.

Козирог- Днес вероятно ще се радвате на прилив на сили и добро настроение. Служебните дела ще изискват максимална концентрация, дисциплина и организираност. Има вероятност да ви направят изненада.

Водолей- Въздържайте се от екстравагантни постъпки и не се опитвайте да им намирате оправдание. Продължителната почивка и ранен сън, ще избавят умът ви от натрупаното напрежение.

Риби- Вие сте любящи, топли и отзивчиви към жестовете на другите. Благоприятно време за връзките ви и приятелствата ви. Препоръчва се уединението с любим човек, избягвайте засилените контакти.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е неблагоприятен. И като всички неблагоприятни дни, трябва да преминете през него възможно най-внимателно – без много разходи, без празни приказки и клюки. Благоприятно е да се сведе до минимум комуникацията и работните контакти, да се уедините, ако е възможно. Не давайте обещания и не поемайте допълнителни трудови и финансови задължения.

Ден на мъдростта и познание на тайните. Настроението е нестабилно. Емоциите могат изцяло да ви погълнат. По-лабилните натури ще изпаднат в депресивни настроения. Старайте се да имате само положителни мисли в този ден.

Добре е нищо да не се започва или планира, тъй като може да „затънете в блатото” или нещата да ви се реализират на обратно. По-малко говорете, защото много енергия в този ден отива за празно дърдорене - следете внимателно какво казвате или по-добре замълчете. При спорове не се стига до добри резултати.

Ако започнете да предприемате нещо, но у вас възникнат някакви съмнения относно правилността на вашите действия и постъпки, по-добре се откажете. Възможно е да се случват неочаквани неща.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати