Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 23 септември 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 23 септември 2022

Дневен хороскоп – петък – 23 септември 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Вашите проблеми днес може да са свързани с импулсивността. Контролирайте нрава си, защото може да изглеждате в очите на другите като твърде доминиращи и непримирими. Това ще бъде прекрасен ден да го споделите с тези, които обичате най-много.

Телец – Използвайте аналитичните си умения, а също и интуицията си при вземането на решения днес. Като цяло ще имате голяма жизнена и сексуална енергия, така че можете да планирате прекрасен ден с когото пожелаете.

Близнаци – Вашите най-добри оръжия за постигане на това, което искате днес ще бъдат: добро използване на дипломацията, на вашия остър, здрав, логичен и разумен ум, както и приятен начин за изразяване на всяка идея; всичко това ще накара другите да ви се доверят.

Рак – Възможно е днес да ви завладее емоционално напрежение. Най-удобно за този ден ще бъде да излезете да спортувате, за да балансирате енергиите. Освен това е възможно някои емоции и чувства да са свързани с ревност.

Лъв – Днес поведението ви ще бъде много активно, решително и авторитетно; това може да доведе до необходимостта да контролирате и насочвате всички... каква опасност! Освен това ще имате голям капацитет за работа и градивен анализ: използвайте ги.

Дева – Трябва да контролирате темперамента си, като използвате енергията по организиран начин, така че ще постигнете по-добри резултати в отношенията си с другите. Тези, които се посвещават на изкуството, ще се насладят много на заниманията си.

Везни – Днес ще имате голяма физическа жизненост, но и известно напрежение, освен трудното общуване, защото може би смесвате чувствата си с разума. Най-добрите аспекти днес ще бъдат свързани с интелектуалните сфери.

Скорпион – Днес ще успеете да развиете максимално интелектуалните си способности, но трябва да внимавате с емоционалното напрежение. Вие сте родени лидери и сега сте силно мотивирани да напредвате в проектите си. Зрелостта и бързият и аналитичен ум ще ви помогнат да постигнете някои цели.

Стрелец – Може да сте склонни да гледате на света днес от много оптимистична гледна точка. Благоденствието, сигурността, любовта към удоволствията и социалния живот, сбъднатите надежди и желания ще бъдат нещо важно в живота ви.

Козирог – Днес ще имате голям капацитет за задълбочен анализ, проницателност, много креативен ум за развитие на вашите проекти. Трябва обаче да контролирате силните си емоции и силното си его, защото те само ще ви създават проблеми. Опитайте се да общувате по позитивен начин, особено с близки хора.

Водолей – Използвайте характера и интелигентността си днес, защото ще получите много добри резултати. Да предприемете кратко пътуване и да се насладите на природата би било най-добрият начин да използвате силните енергии, които ще имате.

Риби – Днес ще бъде ден, в който късметът ще е с вас, освен това ще имате страхотни способности за всичко, свързано с общуването. Вие сте в най-добрата си форма и днес бихте могли да постигнете всяка цел, която сте си поставили, стига да се организирате добре.

Съветите на Фортуна

Денят е енергийно благоприятен. В този ден човек може да стигне до интуитивно прозрение, просветление или озарение. Денят е дълбоко интуитивен, медитативен. Интуицията е на първо място – това е вашият гуру, най-добрият съветник. Опитайте се да имате възможно най-малък контакт с външния свят и повече с вътрешния свят.

Период, в който душевното състояние се отразява на здравето. Полезно е да се слуша музика, да се общува с близки хора, с роднини. Време за домашни занимания, отстраняване на ненужното. В този ден могат да се проявят емоции, за съществуването на които може и да не подозирате. Всичко до един момент е хубаво, спокойно и изведнъж  да се появят раздразнение, гняв, злоба. Да се избягват критиките, иначе няма да се размине без конфликти. Проявявайте тактичност.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети