Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 23.07.2021

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 23.07.2021

Дневен хороскоп – петък – 23.07.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Този ден крие за вас интензивен психологически преход и трябва да намерите начини, за да не ви „събори“. Не действайте изобщо импулсивно, защото е сигурно, че ще направите грешни движения, които в бъдеще няма да можете да коригирате. Действайте с предварителен план и рационалност, за да постигнете възможно най-добри резултати във вашите дела.

Телец – Този ден вероятно ще ви донесе новини, които ще ви разстроят и обезпокоят. Опитайте се да запазите хладнокръвие. Може да останат няколко задължения, които трябва да бъдат изпълнени. Ако смятате, че не можете да се справите с някои ситуации, говорете с доверени хора и помолете за помощ. 

Близнаци – Ще ви бъдат предоставени възможности, от които трябва да се възползвате, за да можете да постигнете целите, които сте си поставили. Просто не правете прибързани ходове, защото поради влиянията, които получавате днес, можете да вземате грешни решения. 

Рак – Днес ще се справите добре, ще видите някои неща от различна гледна точка и е добре да се опитате да балансирате ситуациите, които само ви създават проблеми. Може би някой, на когото имате доверие, ще ви помогне със своите съвети, ако разбира се решите да отворите сърцето си за него.

Лъв – Днес трябва да помислите какво точно сте сгрешили наскоро, къде сте сгрешили. Денят ви дава не само самокритичност, но и способността да погледнете на себе си отвън и безпристрастно да оцените своите действия. 

Дева – Днес стагнацията и закъсненията по различни проблеми намаляват значително и това ви кара да изглеждате по-оптимистично настроени за бъдещето си. С малка програма за действие можете да постигнете много, стига да не вземате прибързани решения. Използвайте своята рационалност, доколкото можете.

Везни – Добре е днес да преразгледате, да се реорганизирате и да видите с нужната сериозност своите задължения. Ако смятате, че имате много работа, това е така, защото сте оставили много висящи проблеми, като постоянно отлагате техните решения.

Скорпион – Ако сте Скорпион, днес имате нужда от самоконтрол и хладнокръвие. Не се увличайте да изпускате нервите си и да създавате неприятни ситуации. Можете да правите каквото искате, но трябва да поставите цялата си дипломация напред и да маневрирате правилно.

Стрелец – На този ден изглежда, че не плувате във вашите води, което ще ви направи неспособни да се съсредоточите върху проблемите, които имате. Трябва да бъдете по-внимателни с помощта, която оказвате на другите хора.

Козирог – Вашата динамична и решителна страна ще вземе надмощие и ще преодолеете ситуации, които ви разстройват, веднъж завинаги. Движете се с увереност в себе си. Този период от живота ще придобие изключително романтично оцветяване.

Водолей – Не се стресирайте и не си разваляйте настроението, ако има някакви закъснения в графика ви, но се коригирайте, без да хленчите.  По никакъв начин не трябва да се смесват личните отношения и работа.

Риби – Старайте се днес да не бъдете песимисти и да не мислите негативно. Довели сте нещата до много положителна точка. Не забравяйте да се отпуснете и да си прекарате добре, защото планетите ви помагат в плановете ви за бъдещето. Използвайте тяхното благоволение за вас и за да помогнете на някои от вашите хора при проблеми, които могат да имат.

Съветите на Фортуна

Един прекрасен ден. Сега вече можете да стартирате нови начинания. Време за решителни действия. Имате последна възможност да направите нужните корекции. Избягвайте пасивния начин на живот. Всички дела започнати сега, завършват благополучно, тъй като носят в себе си информация, която способства реализацията им.

Вслушвайте се в препоръките и съветите на хората около вас, но не пренебрегвайте и вътрешната си интуиция, защото днес тихият й шепот е много силен. Нашият вътрешен подсъзнателен ум вижда всички възможни и не толкова възможни варианти на събитията. Хората, които живеят без цел и без определен смисъл на живота, могат да преживеят депресия.

След 19:35 часа Луната преминава на празен ход до 03:14 часа на 24 юли.                                        


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети