Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 23.08.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 23.08.19

Дневен хороскоп – петък – 23.08.19 - Tribune.bg
Снимка:

Да се избягват неоправданите рискове, всякакви авантюри и изясняване на отношения

Овен – Денят не води до значителни промени и може да разочарова онези, които са му отдали големи надежди. Опитайте се да покажете не само целенасоченост, но и постоянство, тогава ще успеете в делата си.

Телец – Денят не е свързан с важни събития и значителни промени. Но той носи идеи, реализацията, на които в живота ще бъде от полза и за вас, и за другите. Важното е да не бързате. Направете плановете спокойно, проучете ситуацията, опитайте се да не пропуснете нито един детайл. Решенията, които вземате, ще бъдат правилни.

Близнаци – Денят ще мине без сътресения. Всичко ще ви се отдава с лекота, а съдбата може да ви предостави благоприятен шанс. Стига да не се разминете с него. Избягвайте всяка екстравагантност в поведението и външния вид.

Рак – Днес рутинните  задачи няма да ви се отразят добре. Ден за веселие и отдаване на удоволствия. В личните отношения може да се зароди недоразумение, но истинските чувства ще издържат този тест.

Лъв – Този период ще бъде изпълнен с положителни моменти, интересни разговори и успехи в текущите събития. Ще действате ясно и уверено, както винаги. Старайте се да презаредите батериите си с положителна енергия и да я запазите поне няколко дни.

Дева – Вместо да обвинявате другите за трудностите си, опитайте се да разберете какво можете да промените в собствения си живот. Винаги започвайте със себе си. Ще бъдете в състояние да преодолеете всички бариери.

Везни – Като цяло денят е благоприятен и не носи отрицателни изненади, но никой не е имунизиран срещу това все пак. Случайно подхвърлена дума може да ви нарани много. Това се отнася както за работата, така и за личните взаимоотношения.

Скорпион – Ще бъде добър ден, ако не създавате проблеми за себе си и другите. Факт е, че дори близките хора днес трудно ще могат да ви разберат. Не се обиждайте от това, по-добре се опитайте да се справите със собствените си чувства.

Стрелец – Вие сте много оптимистично настроени, изпълнени с енергия и не се съмнявате в успеха на вашите проекти. Всичко това ви прави по-привлекателни в очите на другите. Възможни са нови запознанства, романтични увлечения.

Козирог – Денят е чудесен за общуване, за обсъждане на различни теми. Вие сте в състояние да убедите всеки, че сте прави. Старите приятели могат да напомнят за себе си. Ще се радвате да разговаряте с тях, да си спомняте събитията от миналото, да разменяте новини.

Водолей – Един добър ден за творчески изяви. Ще се наслаждавате на хармонията на света и ще се радвате на битието. Не планирайте как да прекарате вечерта. Често спонтанните решения и внезапните действия носят по-забавен и приятен резултат.

Риби – Правете планове, назначавайте срещи, мислете как най-добре да постигнете най-важните си цели. Денят е идеален за полагане на основите за бъдещи победи и успехи. Един добър ден по отношение на личните взаимоотношения.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е активен и в някаква степен леко агресивен. Денят може да донесе промени, нови  и неочаквани неща, странни и необясними явления. Необходимо е да се вслушвате в своя вътрешен глас, за да направите правилния си избор и да не изпуснете  късмета си.

Днес не трябва да се проявява чувство на гордост, самовеличаене, надценяване. Да се избягват неоправданите рискове, всякакви авантюри и изясняване на отношения. Не се поддавайте на провокации и интриги. Не се гневете! Следвайте разума си, не чувствата.

Ден за покаяние и прошка. Покаянието е вътрешно дълбоко осъзнаване и съжаление за стореното. Истинското покаяние пречиства, носи мир и спокойствие на душата, освобождава лошите енергии и оставя нова чистота и смирение.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати