Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 23.10.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 23.10.2020

Снимка:

Овен – Планетите ви препоръчват да бъдете пестеливи и предвидливи, въпреки, че ви закрилят от своя страна. Следвайте правилото:„Помогни си сам, за да ти помогне и Бог!“ През днешния ден ще се наложи да правите някои компромиси.

Телец – Добрият жизнен тонус ще спомогне да се справите с многобройните си задачи. Следобед е препоръчително да ограничите контактите, ако е възможно, да се откажете да общувате с хора, които са ви несимпатични или критични към вас. 

Близнаци – През днешния ден ще ви е трудно да се задържите за дълго време на едно място. Постарайте се да не бъдете твърде разпилени в действията си. Късметът днес ще е променлива величина за вас.     

Рак – Днешните проблеми са свързани с миналите ви грешки и пропуски. Добре ще бъде, ако можете да поправите някои от тях. Вашата емоционалност и степента ви на обидчивост ще бъдат леко повишени.

Лъв – Възможно е да ви се наложи да вземете на бързо някои решения. Ако не се чувствате бодри още от сутринта, по-добре да не поемате големи отговорности. В интимните си отношения се постарайте да бъдете нежни и ласкави.

Дева – Планирайте делата си с търпение, проявете повече старание. Събитийният фон започва да придобива повече яснота, а отношенията ви ще донесат повече емоции. Избягвайте да участвате в конфликти, особено с жени.   

Везни – Денят като цяло е добър. Оставете нещата да вървят на самотек. Порядъкът около вас е много важен за емоционалното ви здраве. Ще имате известни затруднения, но с малко късмет ще се справите.                     

Скорпион – Бъдете по-снизходителни към околните и щадете техните чувства. Към човека, който ви е скъп, засвидетелствайте повече внимание. Дори най-скромният ви жест ще подобри и заздрави отношенията ви.

Стрелец – Днес ще бъдете заредени с двойна порция енергия. Партньорството, сътрудничеството, дипломатическите маневри могат да бъдат успешни, но има и вероятност, въпреки цялото ви старание, да не протекат съвсем гладко.

Козирог – Изтеглили сте добри карти за деня, въпреки всичко не разчитайте единствено на това. Бъдете много внимателни и предпазливи. В службата могат да възникнат проблеми. Някои от колегите ви са настроени критично към вас.

Водолей – Трябва да сте умерени в действията си и да не следвате сляпо инстинктите си. Бъдете дискретни по отношение на бъдещите планове и действайте бавно, целенасочено, разумно. Не споделяйте нищо с околните.

Риби – Намирате се в добра форма, което не означава, че ще можете да се справите с всички предизвикателства наведнъж. Неразбирането на околните ще ви дразни. Добре е да почистите дома си, да се отървете от неща, които са загубили стойност и не носят полза.                             

Съветите на Фортуна

Денят е сложен. Трябва да бъдете гъвкави и да не се съпротивлявате на промените, в противен случай могат да възникнат усложнения. Днес е благоприятно да се отървете от всичко, което е ненужно и излишно и ви дърпа назад: да се покаете, да се освободите от греховете, да простите, да пуснете старото, да кажете сбогом на онова, което остава назад. Добре е да се освободите от неприятни спомени. Могат да възникнат нерешени проблеми, да напомнят за себе си стари дела или да се случат непредвидени събития, затова е важно бързо да умеете да решавате проблемите. Не трябва да им се оставя време за развитие.

Ако сте уморени от някои трудни взаимоотношения, от които е крайно време да се отървете, сега е подходящо време да го направите. Същото важи и за нещастната любов. Освободете сърцето си от този човек и разчистете пътя пред себе си, за да може да привлечете вашата истинска половинка в живота.                                                                                                                            


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още