Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 23.11.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 23.11.18

Дневен хороскоп – петък – 23.11.18 - Tribune.bg
Снимка:

Днес е светъл ден

Овен – Не пропускайте възможността да направите това, което сте планирали от дълго време. Денят е благоприятен за семейни мероприятия, общуване с близки, приятелски срещи. Можете да се отпуснете и да получите много положителни емоции.

Телец –Много неща не вървят по план. Най-сериозните трудности възникват, когато не разчитате на себе си, а на някой друг. Отложете срещите за друго време, също решаването на важни въпроси.

Близнаци – През първата половина на деня ще бъде по-добре да бъдете в уединение по възможност, за да възстановите емоционалния си баланс. Опитайте се да сведете до минимум комуникацията с хора, които обичат да критикуват, да правят неприятни забележки.

Рак – Денят ще върви добре. Това не означава, че можете напълно да избегнете трудностите. Но ако възникнат препятствия по пътя, с ентусиазъм ще се заемете, за да ги преодолеете. Освен това дори скромните успехи ще ви вдъхновяват, затова не се отказвайте.

Лъв – Труден ден. Въпросът тук не е толкова в събитията, които той носи, колкото в напрежението на емоционалния фон. Ставате нервни за дребни неща. Всичко това пречи на правилната оценка на ситуацията и вземането на правилно решение.

Дева – Не бързайте с правенето на заключения, изводи и вземане на решения. Ще бъде много трудно правилно да прецените сегашната ситуация. Някои ще виждат всичко в мрачна светлина. Това води до грешки.

Везни – Вие се стремите към промяна, но все още не сте на ясно как да я постигнете. Съветите на другите са безполезни, защото те ги дават, без изобщо да разбират вашата ситуация. Старайте се да прекарате повече време с хора, които ви подкрепят и разбират, и избягвайте да общувате с такива, които обичат да критикуват всичко около себе си.

Скорпион – Денят ще върви добре, ако го посветите на нещо полезно. Работата или домашните дела, както и помощта на хората около вас - изборът е голям. Важно е да не сте пасивни и да избягвате мързела. Нежелателно е да се отложат важните дела за по-късно.

Стрелец – Много спокоен и приятен ден. Чудесно време за отпускане и релаксация. Ако това не е възможно, позволете си малко отклонение от обичайното разписание, направете по-голяма почивка между задачите.

Козирог – Труден ден. Особено за тези, които са планирали нещо важно. Импровизациите днес няма да ви се отдават особено. С напредване на времето, ситуацията ще започне да се променя към по-добро.

Водолей – Трябва да започнете деня с най-трудните и неприятни задачи, а след това ще имате достатъчно време за почивка, разговори с приятели и посещение на мероприятия, на които сте поканени или сте планували.

Риби – Денят е спокоен, дори малко скучен, но много плодотворен. Той е подходящ за работа, която изисква внимание към детайлите. Избягвайте да се претоварвате, работете умерено, за да няма отражение върху здравето ви.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес е светъл ден. Характеризира се с такива свойства като равновесие, хармония, умереност, спокойствие. Добре е да следвате тези качества и да се стремите към чистота на мислите и желанията. Най-добре е да се посвети денят на духовно търсене и усъвършенстване, оставяйки активността за други дни. Подходящо е за съзерцание и медитация с цел постигане на вътрешно умиротворение.

Тъй като е пълнолуние, наред със светлите чувства, може да изпитате и негативни. И за да не ви завладеят, можете в този момент да насочите вниманието си към нещо светло, хубаво и добро. Това, което ще ви позволи да усетите топлината в душата си, ще предизвика любов и ще ви доведе до състояние на хармония.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

 автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот" 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети