Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 24.04.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 24.04.20

Дневен хороскоп – петък – 24.04.20 - Tribune.bg
Снимка:

Обмисляйте своите постъпки, не бързайте да давате обещания и не вземайте важни решения

Овен - Каквото и да правите, не очаквайте незабавни резултати. Денят е подходящ за работа по дългосрочни проекти. Постарайте се да се справите с всичките си отговорности и задължения. Колкото повече конкретна работа свършите, толкова по-добро настроение ви очаква.

Телец - Упоритостта и решителността ще бъдат полезни. Единственият начин да постигнете целите си е да се справите с неблагоприятните обстоятелства, да защитите интересите си. Жизненият ви потенциал постепенно започва да нараства.

Близнаци - Ден особено подходящ за интелектуални занимания. Старайте се на всичко случващо се да придадете конструктивен смисъл, да търсите рационалното зърно в него и да намирате компромис в ситуацията.

Рак - Не е лесен ден. За да постигнете целите си, за да постигнете желаните резултати, ще трябва да положите много усилия. Налага се да преминавате от една задача на друга. Повече от обикновено се дразните от незначителни неща.

Лъв - Не зацикляйте върху проблемите и се постарайте да намерите конструктивно проявление на натрупаната енергия. Заемете се, ако трябва с някакви по-активни действия. Или идете на фитнес.

Дева - Днешният ден може да се окаже ден на парадоксите и откровенията. Ще се чувствате на гребена на вълната на преливащата енергия. Съпровождащите ви чувства ще са ентусиазъм и удоволствие.

Везни - Това е подходящ момент за малки творчески експерименти, необичайни решения на познатите практически проблеми. Бъдете внимателни и се опитайте да не бързате никъде. За да избегнете грешки, трябва внимателно да обмислите всяка стъпка. 

Скорпион - В днешния ден се изостря потребността ви за любов и близост, особено във физическо проявление. Може да проявите най-неочакваната си страна и да завладеете вниманието на околните.

Стрелец - Старайте се да не губите ценно време. Сега можете да свършите доста полезна работа, както и да имате успех във всякакви начинания. В личните отношения заинтригувайте, завоювайте, дарявайте любов!

Козирог - Напълно е възможно днес да реализирате идеите и плановете си. Ще има хора, които са готови да ви помогнат както могат, стига да се обърнете към точните хора. Лесно ще преодолявате изпитанията.

Водолей - Може да възникне конфликт, поводът за който ще е несъществен. Необходимо е да знаете границата, която не трябва да прекрачвате. Проявете вашата загриженост и помогнете на нуждаещ се приятел или близък.

Риби - Благоприятна дейност днес е тази, свързана с благоустройство на бита, ремонти, размествания. Не се впускайте във важни или рисковани мероприятия. Още малко ще трябва да  изчакате.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес ще имате възможност интуитивно или чрез различни срещи и събития да разберете кои са истинските и значими неща в живота ви, за които трябва да се борите и всичко онова, което да оставите зад гърба си. Може да ви се наложи да се разделите с определени нагласи и модели, които досега само са ви вкарвали в капана на конфликтите и интригите. Воинът у вас е готов за битка. Денят се счита лош за слабите и пасивните хора. Тези, които притежават пасивен характер стават в този ден уязвими.

Не е изключено на този ден да се разделите с хора, които сте смятали за приятели, а с враговете си да се помирите. Каквото и да ви се случи, не трябва да се подавате на огорчението и разочарованието, приемете всичко като уроци, които е трябвало да научите.

Обмисляйте своите постъпки, не бързайте да давате обещания и не вземайте важни решения. Проявете активност, разширете границите си. Важно е да се концентрирате само върху една, най-важната задача. Не бъдете пасивни и не проспивайте деня в пряк и в преносен смисъл.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети