Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 24.05.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 24.05.19

Дневен хороскоп – петък – 24.05.19 - Tribune.bg
Снимка:

Желателно е да прекарате повече време в къщи, в семеен кръг. Гладуването може да донесе духовно прозрение

Овен – Трудно ви е да си признаете, че нямате всички отговори и решения. Интензивните емоции трябва да бъдат контролирани, защото те са склонни да ви водят към екстремни действия.

Телец – Момент, в който започвате да подлагате на съмнение очевидността на нещата. Доверете се на инстинктите и мъдростта си. Необходимост да отделите време, в което да сте сами – период на размишление и търсене на отговори и решения.

Близнаци – Изненади, които не могат точно да се предвидят. Животът ускорява своя темп.  Колелото на съдбата може да се завърти и да ви донесе неочаквана среща или други обрати. Промяна в посоката (работа, любов, приятелство, друго)

Рак – Луната засилва вашата интуиция. Тя ви води към неизвестното, така че можете да пуснете необичайното в живота си. Доверете се на първото ви впечатление. Днес ще възприемате дори най-фините нюанси.

Лъв – Днес слънцето ще свети по-ярко за вас, ще отвори и освети ума ви и ще ви направи по-обективни. Не губете време в безпокойство. Потърсете на спокойствие решенията, които са ви необходими. Позволете на своята вътрешна светлина да засвети в пълния си блясък.

Дева – Аспекти от миналото ще излязат на светло и ще ви помогнат да съборите стената, която ви пречи. Какви са спомените, които днес замъгляват ума и емоциите ви? Каквито и да са, оставете ги да си отидат, защото сега е най-лесно да го направите.

Везни – Това е добър ден, за да изразите своето приятелство и привързаност към хората, които ви интересуват. Излезте с приятели на кафе, на разходка. Изведете  семейството или партньора си на вечеря и кажете на всички колко много те означават за вас.

Скорпион –Днес можете да изпитате силата на привличането между две същности, която ги слива в едно цяло. Вселената ви изпраща сигнал, че трябва да направите нещо по въпроса или нещата никога няма да се променят.

Стрелец – Днес е идеалният ден, за да си позволите да усетите многото романтични чувства. Следвайте ритъма на сърцето си. Знайте, че в края на тунела винаги има светлина. Потърсете своя източник на вдъхновение и надежда.

Козирог – Днес нищо чудно съдбата да реши да изсипе рога на изобилието над вас, което може да се изрази във всичко – пари, придобивки, нови приятелства, добри възможности, приятни изненади, а може би нова любов.

Водолей – Може да се стремите да намерите по-голяма цел в живота си или просто да се свържете с това, което ви прави по-щастливи.  Днес може да получите втори шанс за нещо. Открийте го и не го пропускайте.

Риби – Може да се почувствате така, сякаш не сте направили или не сте постигнали нещо. Вселената ви казва, че животът е отворен за вас и ви очакват много нови възможности.Изберете някоя от тях.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е благоприятен за целеустремените, принципни хора. Може да се занимавате с всякакви дела, стига да не са скучни и еднообразни. Подходящо е да се вземат важни решения, да се правят важни стъпки, доколкото нещата вървят гладко и не изпитвате и капка съмнение в правотата си. Ако изпитвате и най-малкото съмнение, по-добре недейте предприема нищо.

Може да се окаже ден на удивителните открития, които помагат на човек да види света по нов начин, както и да постигне вътрешно преображение. Подходящо време за общуване с хора със сродно мислене, чието мнение обезателно ще отвори очите ви за много важни неща.

Желателно е да прекарате повече време в къщи, в семеен кръг. Гладуването може да донесе духовно прозрение. Не се препоръчва консумацията на месо, риба. Пестете енергията си.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати