Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 24.07.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 24.07.2020

Дневен хороскоп – петък – 24.07.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Бъдете доброжелателни, изпитвайте само положителни емоции и вашият живот ще бъде изпълнен с приятни събития

Овен – На фона на днешните събития животът ще протича спокойно и без съществени изменения. Добре ще е за вас, ако общувате днес по-избирателно. Въздържайте се от импулсивни постъпки и действия.

Телец – Ще имате за решаване не малко проблеми, при това се препоръчва да действате самостоятелно, без да очаквате странична помощ. Резултатите ще са задоволителни, ако бъдете достатъчно упорити и настойчиви.

Близнаци – Денят е неутрален по своето излъчване и не е свързан със значителни събития. Успехите и постиженията в работата ще бъдат средни.  Не е желателно да харчите големи суми пари. Не проявявайте лекомислие.

Рак – Не сте застраховани от неприятности, но ще запазите бодър духът си през целия ден. Това ще ви помогне по-лесно да се справяте с делата си. Внесете ред и хармония на работното си място.

Лъв – Засилва се интересът ви към светския живот. Появява се желание за общуване с повече хора, за установяване на нови запознанства. Но в контактите си трябва да бъдете повече предпазливи и внимателни.

Дева – Днес още от сутринта трябва да съставите плановете си. Колкото по-организирани и дисциплинирани бъдете, толкова по-добре ще ви се получат нещата. Откажете се от спонтанни покупки.

Везни – Денят не е лош, но жизненият ви потенциал е леко занижен, затова не е изключено да почувствате умора или претоварване, а също и повишена чувствителност към някои странични фактори.

Скорпион – Възможно е да възникнат малки проблеми, които да изискват вашето неотложно внимание. Не е подходящо време за експерименти. Много е важно правилно да организирате деня си и да не бързате нищо да предприемате без достатъчно добре да сте обмислили.

Стрелец – При доста от вас ще се появят отлични идеи, свързани с дългосрочни проекти. Последните могат да се тълкуват в широк спектър - от записване на висше образование до сключване на брак.

Козирог – Успехът на делата ви ще зависи изцяло от това, доколко сте изпълнителни и внимателни. Не пренебрегвайте дребните неща. Именно те могат да ви изведат до върха или да преобърнат каруцата ви.

Водолей – Добри перспективи ще се открият пред онези, които не се боят да излязат напред или да се изправят пред по-силните противници. Възможно е да се помирят онези, които са били в кавга, да уредят стари разногласия. 

Риби – Концентрирайте се върху отделните фрагменти на замислените вече дела. Този ден не предразполага към активно търсене на нови решения и намиране на изход. Повече подхожда за рутинна работа и практични действия.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден за трансформации и единство на противоположностите. Всичко, което става с вас през днешния ден е необходимо да се разглежда като указание за изменение на вашата личност. Това време е за уравновесяване на противоположностите, затова не се учудвайте, ако ви става ту добре, ту зле, ту радостно, ту печално. Вашата задача е правилно да съчетаете тези противоположности и да постигнете равновесие.

Добре е да си поплачете в този ден, сълзите са очистващи. Също така е хубаво да сте на път. Благоприятно време за енергийно очистване на чакрите чрез мантри и подходящи лечебни звуци. Четете молитвата „Отче наш“ поне 15 минути (или колкото можете).

Бъдете доброжелателни, изпитвайте само положителни емоции и вашият живот ще бъде изпълнен с приятни събития. Сексът в този ден е целебен. Той трансформира напрежението, натрупания стрес, болезнените симптоми в чиста енергия на радост и любов.          

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети